advertorial

nomasvello (rejuvenare sau răsfăț?)- c

nomasvello. unul dintre locurile în care oamenii zâmbesc, promit și își respectă promisiunile. nomasvello egal centru de înfrumusețare specializat în utilizarea luminii intens pulsate, care, pe lângă tratamentele de epilare de lungă durată, oferă tratamente cosmetice non invazive de curățare profundă a tenului (proskin) dar și de rejuvenare facială. nomasvello egal oameni care știu ce… Read More nomasvello (rejuvenare sau răsfăț?)- c

advertorial

nomasvello: rejuvenarea facială (step 2)

la trei săptămâni de la prima ședință de rejuvenare facială cu lumină intens pulsată despre care vă povestisem luna trecută, am pășit din nou în salonul nomasvello, de data aceasta pentru o ședință completă, incluzând și curățarea proskin, pentru prima dată combinate, în ceea ce mă privește. și cum deja știu care sunt etapele prin care… Read More nomasvello: rejuvenarea facială (step 2)

advertorial

nomasvello: pasul trei al poveștii-rejuvenare (c)

începem a doua lună a toamnei cu povești din ciclul nomasvello, de data aceasta despre una dintre procedurile lor pe care așteptam de multă vreme să o testez: rejuvenarea facială, un alt accesoriu din ciclul ”frumusețea se îngrijește” alături de proskin, procedura de curățare a feței în profunzime de impurități, celule moarte și puncte negre… Read More nomasvello: pasul trei al poveștii-rejuvenare (c)

advertorial

nomasvello step 7 (și promoțiile lunii ianuarie)

au trecut deja două săptămâni din acest an, ne-am intrat cu toții în ritmul obișnuit (da, facem deja planuri de paște și/sau vacanța de vară) și cred că este timpul să vă spun câte ceva despre nomavsello pentru că acuși-acuși vine vara și zic să ne găsească în bună regulă. desigur, povestea nomasvello, chiar dacă este… Read More nomasvello step 7 (și promoțiile lunii ianuarie)

advertorial

nomasvello girl (c)

frumusețea se îngrijește. știu că știți, dar acesta era mesajul cu care am început ziua aceasta în care (după ce v-am răsfățat vineri cu povestea noului meu parfum), voiam să vă mai povestesc cum decurg tratamentele mele la nomasvello brașov. și chiar mi-a făcut plăcere să urmăresc acest montaj, să recunosc chipurile mereu zâmbitoare ale… Read More nomasvello girl (c)

advertorial

nomasvello brașov (step 4)

așa cum v-am promis de la bun început, de când am vizitat prima oară salonul nomasvello brașov  am să vă povestesc astăzi, după cea de-a patra vizită, iată, de ce am ales nomasvello și metoda de epilare cu lumină intens pulsată. argumente. și cum mai decurge tratamentul, evident. despre brandul nomasvello pot sune că știam cine… Read More nomasvello brașov (step 4)

advertorial

nomasvello proskin

așa cum vă spusesem recent, una dintre primele mele vizite făcute la întoarcerea din vacanță a fost la nomasvello brașov, de data aceasta pentru ședința de curățare facială proskin, pe care o programasem încă de dinaintea plecării. (în imaginea alăturată v-o prezint pe cea care se ocupă cu răsfățul meu, diana se numește, este o domnișoară… Read More nomasvello proskin

advertorial

nomasvello brașov step 2

vă spuneam în luna mai, atunci când am lansat concursul nomasvello brașov, că o să vă țin la curent cu evoluția procedurii de epilare ipl, numai că în graba plecării în vacanță blogul a fost lăsat cu praf de liniște pe el. vă povestesc așadar acum… înainte să mă reîntâlnesc cu fetele pentru o ședință… Read More nomasvello brașov step 2

advertorial, despre mine

maci (a)

prima oară am văzut maci pe un câmp care se desena până pe marginea drumului de cale ferată. de fapt, îmi amintesc perfect de bine, aveam şase ani şi plecam pentru prima dată la mare fără părinţi, la năvodari, în tabăra “cutezătorii”. eram prea mică, prea sălbatică şi încă prea legată de “ai mei”. aşa… Read More maci (a)

advertorial

când taci (c)

…eu te privesc. mâinile tale adună povestea, o împletesc în roşu şi alb, iar eu mă recunosc în tăcerea ta, în liniştea mea, în necuvinte. când taci, am impresia că nici nu eşti de fapt, alergând pe sub lună tu mi-ai luat conturul la rost, l-ai plămădit din hârtiile tale şi apoi i-ai dat drumul… Read More când taci (c)