despre mine

 

Cat-Gifsunt un om solitar, oarecare. da, acesta este un blog literar, deşi mai poţi găsi la răstimpuri poveşti din lumea parfumurilor. unele s-ar putea să te ademenească.

cine sunt eu? păi tocmai am spus: un om oarecare, ce iubeşte cuvintele. din drag de ele mi se întâmplă lucruri frumoase, aşa cum a fost câştigarea în anul 2014 a premiului (menţiunea întâi) la editura litera pentru poezia dedicată limbii române. în fapt poezia aceea are doi autori. celălalt este un om, un prieten și se numeşte bogdan.

alte lucruri frumoase? păi… mă numesc psi, litera grecească cu care încep două mari cuvinte greceşti: psychi (care înseamnă suflet) şi psipsina (numele dat pisicii greciei, cea fără de stăpân şi pe care o poţi vedea pe străzile însorite, zâmbind de pe un pervaz înflorit). numele meu virtual- psipsina- mi-a fost dăruit de un domn şi l-am prescurtat pentru a fi mai uşor de scris şi de pronunţat.

atunci când las scrisul deoparte îmi place să citesc: ceea ce au scris alţii pe blogurile lor, în cărţile lor. îmi plac mult plimbările prin lumea aceasta a noastră şi vei găsi pe aici mici jurnale numite “locuri din sufletul pisicii”. un astfel de loc este cel în care m-am născut şi trăiesc: braşov.

mulţumesc de vizită.

toate comentariile primite pe acest blog care conţin limbaj obscen sunt automat trecute la spam. la fel se întâmplă şi cu cele care conţin link-uri şi reclame mai mult sau mai puţin ascunse. dacă sunteţi în căutare de trafic, vă asigur că aţi nimerit greşit. tot materialul de pe acest blog se află sub incidenţa legii drepturilor de autor. pentru materialele adiţionale, din surse externe, veţi găsi precizată sursa.

 

7 thoughts on “despre mine”

 1. “sapte vorbe” = sapte fraze-idei urcand si coborand precum iedera, imbracandu-te pe tine …
  imi place ciocolata amaruie dar cu ghimbir n-am vazut pe piata in zona mea happy doar bere big grin

 2. Despre tine?
  Mi-ai daruit o mare iubire, stii tu ce zic. Buna sau rea, a contribuit la ceea ce sunt azi. Asa ca, vezi tu, asa e despre tine happy.

 3. nu ți-am dăruit nimic. voi v-ați dăruit, unul, celuilalt, o poveste care v-a făcut ceea ce sunteți astăzi. și sincer sper, vă doresc, să fiți bine în lumile voastre.

 4. Și-ar mai fi atât de multe de spus despre tine… Multe, bune și frumoase, dar a rămas așa acest articol, de atunci, de la începuturi.
  Să-ți fie soare și zâmbet și verde (sau alb) mereu, Pisic! happy

 5. ei, dana, s-au mai scimbat multe de atunci, de demult. cred că pagina asta a suferit o rescriere acum câțiva ani dar da, de atunci a rămas așa. happy

 6. Draga psi,cu mult timp in urma,prin 2018 cred, participam cu mult interes la duzina ta de cuvinte. In ,,cutia cu maimute” scriam poeziile sau povestirile mele. Mai e deschisa aceasta duzina? Daca da,mi.ar placea sa incerc din nou sa scriu.

Leave a Comment

error: Content is protected !!