pentru a înțeles din puținele discuții pe care le-am avut și nu aici pe blog, am înțeles că nu le este dor să scriem împreună cu vin cu întrebarea: v-ar interesa? scriem împreună din nou?
sigur, texte literare, ce altceva? și poate ridicăm puțin ștacheta că unii/toți am mai crescut și renunțăm la tabele, tabele și linkuri. Bine?
vă așteptăm răspunsurile până pe 30 octombrie.
să aveți o toamnă minunată cu multe cărți de citit. 😉
Actualizați:
prima propunere de scris este următoarea (implică toți pașii):
- un text, literar de preferință, cu titlul amurg incert.
- cuvintele propuse sunt: vale, proaspăt, cașcaval, noroi, ambidextru, psalm,venetic, femeie, asfalt, maritim, sufletesc, cerc.
- mici cerințe suplimentare: pentru cine scrie în proză scurtă și nu text ultrascurte/microproză sau poezie, limită maximă de 1000 de cuvinte și un personaj care să aibă un defect de vorbire.
- termen de publicare: 6 noiembrie. eu zic că este în regulă să ne anunțăm prin comentarii, fără linkuri și tabele.
nu ştiu dacă voi avea curajul de a intra în clubul vostru fain pe care îl admiram de la distanţă, dar promit să să vă citesc toate textele.
Haideţi înapoi în căsuţe! Azi am citit postarea unui domn scriitor pe care-l urmăresc. Vrea înapoi pe blog, şi-a dat seama că e parcă mai altfel decât pe fb. Şi acum văd asta la tine. Păi cum să nu mă bucur?
Deci eu vă aştept textele şi dacă voi avea curajul de care am nevoie, voi scrie cu voi.
Pe mine mă interesează.
nu e nevoie de curaj, potecuță. dar te aștept cu drag.
așa cum vorbiserăm, vero.
mulțumesc!
Fiindcă tot vorbim despre scrisul împreună, uite ce am găsit chiar adineauri într-un interviu:
“… ‘Fecioarele nebune’, un soi de cadavre exquis anacronic, din 1886, care anticipează jocurile avangardiste din secolul XX. Un roman spaniol colectiv, publicat sub formă de foileton și „la mișto”, într-o revistă săptămînală din Madrid. Fiecare autor de capitol încerca să-l pună în dificultate pe continuatorul romanului, după ce rezolva încurcătura în care îl vîrîse autorul capitolului anterior.
Dacă vrei cumva să citeşti tot interviul, e aici:
https://semnebune.ro/2023/mihai-iacob-conferentiar-universitar-la-catedra-de-spaniola-daca-politicile-de-sustinere-a-lecturii-isi-propun-sa-recupereze-cititorul-solitar-care-citeste-pe-canapeaua-de-la-mansarda-ore/
ce idee grozavă!
Să știi că mi-a fost dor, tare dor. Și, da, voi face tot posibilul să fiu prezentă.
Abia aștept.
mulțumesc, dana!
sper să fie mai atipic, dar mai de suflet.
Nu zici tu rău
este? mai dezmorțim virgulele.