lansarea de acasă

duminică 21 august ora 11:30, piața sfatului. adică exact unde este făcută poza aceasta, tot într-o zi de duminică (cea care a trecut).

lansăm proza de pisică acasă la ea după ce s-a plimbat prin toate țările în care nu credeam că va ajunge vreodată și le mulțumesc deja tuturor acelora care au ales să își petreacă clipele de relaxare pe malul mării împreună cu ea. minunea mea. (acum este de pildă prin maldive, draga de ea)

încă nu știu câtă lume va fi duminică, încă nu știu ce voi spune duminică drept răspuns la întrebările lui radu, același radu care a moderat și evenimentul de la bookfest despre care constat cu uimire că n-am apucat să scriu încă (pentru că scriu altceva, deși nu e chiar scuză asta).

mă gândesc însă acum, de când număr tot mai puține zile la întâlnirea cu oamenii care vor fi acolo, mulți dintre ei rudele mele, cunoscuți și prieteni din timpuri parcă fără capăt, oameni de la care am primit atât de multe și cărora le-am dăruit (sper) din sufletul și prietenia mea.

mă gândesc că oamenii pentru care am scris prima oară nu vor fi acolo din diverse motive. și știu acum că, la capătul urletului de lup, o pisică toarce povești despre fericire. pisica ajunsă acasă, în sine.

lansăm duminică proza de pisică așteptată de mulți dintre voi și vă sunt de pe-acum recunoscătoare tuturor acelora care ați așteptat ani de zile această carte, ați contribuit cu scrisul vostru, cu prietenia sau prezența voastră la ea, mi-ați dat oglinzile în care am privit și m-am privit. pentru că scrisul meu este calea mea, este inima mea, este sângele meu.

și vă aștept. știu că veți fi acolo toți cei care trebuie să fiți.

mă înclin cu prețuire.

Ar putea fi o imagine cu 7 persoane, carte şi în aer liber

9 thoughts on “lansarea de acasă”

  1. Îmi doresc tare, tare mult să ajung și sper ca această dorință să mi se împlinească.
    Aștept cu nerăbdare un autograf și o îmbrățișare. ❤️

Comments are closed.

error: Content is protected !!