find me on a book

ani de zile v-am așteptat aici, pe calea cuvântului, în clubul psi, în intersecțiile bătăilor de inimă care ne-au legat, care ne-au adus împreună din drag de scris și citit.

ani de zile m-am adăpat din frumosul vostru, din metaforele, inspirația, frumusețea scriiturii voastre. aidoma lui khypi, am învățat cu migală să așez cuvânt lângă cuvânt lângă inimă. ani de zile ați așteptat această carte și ani de zile am tot zis că da, va fi cândva.

ei bine, astăzi, iat-o! punem aripi fragile și delicate scrierilor fără majusculă și le trimitem în lumină… spre oamenii pe care, așa cum am spus mereu, îi iubesc atât de mult încât aș sta nouă vieți să îi privesc.

lansarea oficială a cărții va fi la Libfest-ul de primăvară dar, aidoma iubirii mele, cartea s-a zămislit în iarnă, a fost o muncă titanică a celor de la Siono. desigur, voi anunța atunci și lansarea online, ceea ce știu deocamdată este faptul că pe perioada acestui festival organizat de librăria copilăriei mele, editura oferă un preț promoțional cu reducere de 20%. cartea se va găsi atât la editură, cât și în librăriile cărturești, humanitas și libris.

mulțumiri speciale astăzi prietenilor mei, scriitorii, mulțumiri lui em sava cea care m-a așteptat cu răbdare, mulțumiri speciale prietenilor mei din veac în veac, luminăția și fratele ei.

toată iubirea și gratitudinea mea omului care îmi este necondiționat alături, Dan și muzei mele, maya, pisicuța noastră.

 

și de pe acum, toate mulțumirile mele celor care vor ține în mâini acest manifest de iubire de cuvânt, cartea mea, prima.

cu mare emoție,

vă mulțumesc,

 

18 thoughts on “find me on a book”

 1. Felicitări cu aplauze spumoase! applause thumbs up
  Poate cineva, cîndva, în viaţa asta sau una viitoare mai frumoasă, o să-mi citească la telefon pasaje din cartea ta. Momentan eu mai greu cu cititul. Şi cu… restul.

  Multă baftă în continuare şi doar prieteni adevăraţi să-ţi roiască în jur! cool

 2. Să-ți spun ce mare emoție mi-a adus cartea aceasta? Îți spun. Nici dacă ar fi fost opera mea nu m-aș fi bucurat atât de mult. <3 Am așteptat-o îndelung și am știu că odată și-odată o voi avea. Acum e mai aproape ca oricând. Coperta e de vis, iar conținutul cred că la fel. Să te bucuri de ea, de cititori mulți și bucuria pe care ți-o va aduce! O meriți deplin.

 3. îți mulțumesc, dana, pentru tot. și sper ca, într-o bună zi, condeiul tău să rodească la fel.
  te urmăresc de suficient timp ca să știu că ai căpătat apmplitudine, cconsistență și maturitate de scriitor. și, așa cum tu m-ai așteptat atâta timp, te voi aștepta la rândul meu. kiss

 4. Ehe, asta cu sănătatea n-a mers în veci dar apreciez maxim intenţia. big grin
  La fel vă doresc vouă tuturor – Maya included – numai sănătate de-aia pe alese şi fără limite. winking

 5. mulțumesc tare mult și cred că știi cât de mult îți datorez. prietenii mei scriitorii, lista de suflet începe cu tine. și primul autograf va fi al tău, vero.
  și dau din casă: vor fi mai multe cărți, da, da.

 6. Ar fi fost și păcat ca scrierile tale, de suflet pentru mine să rămână doar aici. Tare mă bucur să aflu că acesta e doar începutul. Îți mulțumesc pentru încrederea pe care mi-o insufli de fiecare dată. Ești și vei rămâne scriitorul meu de suflet. <3

 7. mulțumesc, dana sunt profund onorată de prețuirea și prietenia ta.
  și sper că acum înțelegi de ce, la invitația ta am spus nu în toamnă. cartea era deja aprobată, urma planul editorial și firescul nașterii ei în iarnă. kiss
  și știu că știi, vor urma poeziile la rând, celelalte texte ultra scurte și… sturmkaiserin, dacă mă țin de ea. și ar trebui să mă țin. lucrul la manuscris mi-a adus multă emoție și multe amintiri, texte pe care nici nu mi le mai aminteam.

 8. Cu mare drag și admirație îți trimit toate urările de bine și sa ai cât mai multe întâlniri cu fanii tai și a cărților ce vor urma. Un dar de suflet așteptat cu nerăbdare, ne vom bucura împreună sperăm și la lansare.

  Συγχαρητήρια

Comments are closed.

error: Content is protected !!