nimic de spus. sunt bine

sunt binepe-al rămânerii semn, scrijelesc cu pleoapele ude de emoție un marți. un alt marți, alte ceasuri înșirate ca ochiurile pe andrele, ca mărgelele pe ață ori ca pisicile pe gard. marți am zis? azi e joi cu umerii goi, prin ninsori ireale ce-mpart lumea-n doi. și tac. că de ce să tac? că de ce să nu?

sunt bine. de când am descoperit cum mi s-au tulburat literele prin paginile lui sturmkaiserin (oare v-am zis câte pagini are deja povestea asta?) chiar sunt bine. o să refac niște descrieri și asta e. uimitor cum îmi rămân în minte ca niște crenguțe aurite cuvintele. da, e uimitor cum personaje născute demult mă tot caută și-mi cresc în palme. sunt frumoase și mi-s dragi.

azi e joi. azi noapte a nins. am terminat de tricotat o jumătate de mânecă de dimineață. nu, nu-i din urzici, dar nici eu nu sunt eliza lui andersen. frumoasă povestea, curios că o mai țin minte. ar trebui să ies pe-afară și să mă bucur de zăpadă. cât am mai așteptat-o! cât mai bombăne unii, alții, de parcă ma fi în plină vară. eu mă amuz. e bine. e timpul potrivit. și mă întorc la scris. sturmkaiserin are peste 200 de pagini. și mica mea fiică de ploaie are încă atâtea de făcut.

sunt bine, serios. doar că nu prea mai am nimic de spus de o vreme. aștept să se nască ziua ta. winking

sursa foto: salome

12 thoughts on “nimic de spus. sunt bine”

  1. … şi creşteți personajele cu drag, poate vreodată le-om cunoaşte şi noi. Mă bucur mult că eşti bine şi că îți ninge…

  2. Sa fii bine, e un dar, e o binecuvântare, însa e esential,sa persiste-aceasta stare !
    Sa auzim numai de bine, draga psi ! happy

  3. știi cum este potecuță cu zilele? depind de noi. în fond ziua este doar un segment atât de mic din timpul care nu ne aparține. winking eu așa cred.

  4. oho, vero, ce însemnată e contribuția ta la poveste! happy câtă apă ai adus cu ce faci, cu ce știi, însetatului de scris din mine!

  5. să auzim de tot ce ne este de folos, iosif, eu așa zic. că e bine sau e relativ bine, toate au un rost al lor până la urmă!

Comments are closed.

error: Content is protected !!