crăciun fericit!

Se afișează

puținilor oameni care mă cunosc, puținilor oameni care mai vin pe aici, puținilor oameni care mă citesc le urez de astăzi crăciun fericit.

să vă fie casele luminate, sufletele senine, darurile bogate, dragii aproape… să vă fie bine.

mulțumesc pentru tot ce am trăit împreună în acest an, mulțumesc pentru gând, pentru zâmbet, pentru prietenie, pentru sinceritate, pentru râs și pentru emoție, pentru plâns, pentru așteptare, pentru recunoaștere, pentru simpatie, pentru antipatie, pentru venire, pentru uitare, pentru timp și pentru plecare, pentru că am ajuns un nou crăciun, unul în care se pare că zăpada lipsește din păcate. să fiți senini, să fiți bucuroși, să aveți oamenii dragi aproape, să vă fie darurile pe măsura așteptărilor, să vă fie inimile curate.

iar dacă vă așteptați la o poveste de crăciun, puteți citi povestea de crăciun cândva cîștigătoare la un concurs de decembrie ori povestea rucsăcelului roșu, el însuși un semn de drag și de prietenie peste timp. eu am să vă las doar o colindă, poate cea mai dragă colindă a mea, pe care o cântau bunicii când eram eu micuță, la ceasul colacilor adormiți pe vatră, al troienelor care desenau în ferestre o iarnă nouă, la ceasul așteptării acelora care vesteau iarăși magia unei sărbători pe care o purtăm în suflete, undeva departe de orice campanie de marketing.

și spun iarăși: să ajungeți crăciun frumos, să vă fie lumină, să vă fie bucurie. și bine. avem nevoie. evident și maya a dorit să vă ureze, dar era prea ocupată cu bradul.

christmas maya

update, 22 decembrie: din respect pentru Cristi Mitroi, copilul pe care de la incendiul din colectiv îl numeam ”al nostru” și care s-a stins ieri, îmi cer scuze că nu voi răspunde urărilor voastre frumoase. Dumnezeu să te ierte, Cristi! să ai drum cu lumină!

 

update 24 decembrie: mulțumesc mult la chic boutique pentru cadoul lui moș crăciun numit trussardi.

14 thoughts on “crăciun fericit!”

 1. Multumim de urarile frumoase, colind si miros de brad.
  Sarbatori minunate iti doresc, cu arome de bucurie, zambete si cozonac impreuna cu dragii tai.
  Craciun Fericit!
  La Multi Ani!

 2. Încep cu un gând pentru Cristi. Să-i fie drumul în Lumină şi să se odihnească în pace! Dumnezeu să îi ierte!

  Un Crăciun cu bine, psi! Cu bucurii şi linişte în suflet. Îţi mulţumim pentru urarea ta frumoasă!

 3. Sarutam labuta!
  Eu sunt Mosu’. Te-as tine pe genunchele-mi trudit de drum, dar imi cam sare tibia si mi-e sa nu ramin in pana taman la tine-n casa. Spune, felina tatii, fosta-i tu cuminte anul asta? Te-ai tinut cumva de brasoave? 😆 Te-ntreb ca sa stiu ce sa-ti urez.
  Vaz ca eziti.
  Hmmm! Atunci ma vad nevoit sa-ti urez un Craciun de pomina! Unu de care sa-ti aduci intotdeauna aminte cu placere.

 4. mulțumesc frumos tuturor pentru gânduri și urări.
  papi, de brașoave nu mă țin eu dar cumințenia… hmh… relativă. happy mulțumesc . urarea ta s-a împlinit, chiar îmi voi aminti cu mare drag, mereu, acest crăciun.

Comments are closed.

error: Content is protected !!