crăciunul este….

Se afișează

tuturor celor care mai treceţi pe aici. şi mulţumiri pentru însoţire, pentru gând, pentru zâmbet, pentru uitare, pentru tăcere, pentru bucurie, pentru cuvânt.

crăciunul este pentru mine sărbătoarea aceea în care bucuria, deplinul, zâmbetul, liniştea, tăcerile toate se adună ca un mănunchi şi împodobesc chipurile celor care, orice aş face şi oricum aş gândi, îmi sunt mereu aproape. pentru că mă cunosc şi mă recunosc.

crăciunul este pentru mine o întoarcere la esenţa aceea bună, de copil naiv pentru care darurile se mai “construiesc” într-o ţară cu zăpezi imense şi definitive, chiar dacă tot dar este şi nepreţuit, strângerea de mână şi zâmbetul celui care mă priveşte mult mai frumoasă decât sunt şi îmi iartă toate defectele.

crăciunul este… un moment pe care, în cel mai egoist mod, l-aş vrea al meu, petrecut în intimitatea casei împodobite, departe de tot ceea ce ar putea tulbura echilibrul fragil al zâmbetului în spatele căruia sunt eu.

să aveţi sărbători frumoase, cât mai departe de internet! ale mele aşa vor fi.

14 thoughts on “crăciunul este….”

  1. De Craciun, Dumnezeu ni l-a daruit pe Fiul sau. Cu aceasta ocazie ne v-om darui si noi cat mai multora dragostea noastra.
    Sarbatori fericite si aminitiri viitoare bogate!

  2. Să fii fericită, Psi, cu cine e lângă tine! Și pup-o pe Maya pe năsuc, din partea mea! Crăciunul alb si sfânt cu bine!!! happy

  3. La mulţi ani, psi! Craciun tihnit, liniştit, visat, magic ce-ţi toarce cuvinte ştiute şi neştiute pe care mai apoi sa ni le-mparţi. Eu le-am luat pe cele de aici şi fug la basmul meu fără de zăpadă. Te îmbraţişez cu drag!

Comments are closed.

error: Content is protected !!