este timpul…

atunci când ai apărut în viața mea nu m-am gândit niciodată cum trece, cât de repede trece timpul. și că într-o zi de toamnă, cu soare și auriu pe gene, ne vom despărți. iubisem toamna… sad

și ai plecat parcă prea repede. și la fel de repede au trecut alte șase duminici fără tine. te iubește mama.

zilele trec ca frunzele în vânt și în casa asta goală nu se mai aud pașii tăi, nu mă mai împiedic de jucăriile tale. doar îți vorbesc. îți vorbesc așa cum o făceam întotdeauna, uneori cu glas tare, uneori șoptit, te strig  și din pereții goi mi se întoarce doar lacrima. te iubește mama.

într-o zi au venit oamenii și au tăiat copacii aruncând peste locul tău crengile moarte. am plâns. apoi mi-am spus că tu nu ești acolo, că ai plecat de multă vreme. și că te aștept.

într-o zi am plâns în locul unde îți plăcea să dormi, cu jucăriile tale în palme. te aștept. te iubește mama. o să le strâng pe toate de advent, când o să aprindem prima lumină în calea ta.

astăzi e ziua filipului cel mare. ziua de ovidenie și ultima dintre săptămânile care încheie ciclul. aș fi vrut să hrănesc păsărelele, dar toate au plecat de multă vreme. am pândit pisicuțe, dar și ele se ascund, iar cățelușii își au propriile lor case și lumi, iar noi două avem sânge de lup în vene. te iubește mama.

când ai plecat, atât de năprasnic și de repede, m-am gândit că o să fie greu. îmi este. dar fiecare amintire și fiecare fotografie mă alină și, de fiecare dată când plâng sunt recunoscătoare că ai ales să fii în viața mea. te iubește mama.

haideee! îți amintești cum te chemam? sunt sigură că da. haide, puiule, haide… este vremea să te naști iarăși. și mă rog să ai o karma bună și să mă găsești repede. poate că iarna pe care o iubesc atât de mult ne va aduce împreună, doar să nu știi de frig! și îți mulțumesc pentru că, de fiecare dată când simțeam că o să cad, mi-ai apărut în vis. și că, iubirea mea, mi-ai arătat cum vei veni.

este timpul…. este timpul să te naști iubirea mea.

te iubește mama.

am să te aștept. și până atunci, recunosc… am primit gândurile bune ale oamenilor cu care nu mai vorbisem de multă vreme. oameni dragi și buni. am primit îmbrățișări și compasiune de la oameni profund buni care au dorit să îmi lase un semn. am primit căldura și bunătatea unui om care a înțeles că sufletul meu nu era pregătit să te lase să treci dincolo și te-a ajutat. și le sunt profund recunoscătoare.

este timpul… este timpul tău. să te ferești de frig și zăpadă când ai să vii. o să las toate semnele, tuxie mic. te iubește mama.

1 thought on “este timpul…”

  1. Atâta dor, Atâta tristețe e în cuvintele tale încât e geu să-mi pot adăuga ceva. Îți doresc ceea ce îți dorești și tu. Să se reîntoarcă repede, cât mai repede. Te îmbrățișez cu drag! ❤️

Comments are closed.

error: Content is protected !!