numere-flori

mi-am schimbat numărul de telefon, pe cel de la casă și data nașterii. așteptam să vină primăvara peste noi, să plouă cu numere-flori. și cu gânduri.

mi-am așezat la răspântia nopții brațele larg deschise. două brațe ca niște crengi uscate în bătaia vântului, uscate de absența păsărilor, uscate de atâta lipsă de cuvânt. așteptam, naiv și nătâng, să plouă cu numere-flori. și cu rânduri.

mi-am schimbat astăzi culoarea tâmplelor. două anotimpuri țineau cu dinții de mine și un pescăruș rătăcit printre betoane sfida seninul. așteptam. așteptam să curgă peste noi cu ploi de numere-flori. și cu plânsuri.

7 thoughts on “numere-flori”

  1. Mi-e greu și să mai aștept. Notez indicii. Ce triste gânduri am, deși decorul meu exterior imi tot vorbeste de veselie. Dar eu notez și sper sa trec mai departe. Stii care imi e cel mai mare defect? Nu am rabdare. Deloc. Ce legătură are? Nu știu s-aștept…

  2. Acu’ spui că ţi-ai schimbat număru’ de telefon? De-aia n-am primit confirmare la trimiterea SMS-ului acu’ cîteva zile. happy

    Nu mai aştepta, că te usuci de tot, de la braţe-n jos, de la braţe-n sus, de la păsări la gînduri…

  3. Aştept şi eu să-mi plouă cu numere-flori, să-mi acopere ştiute şi neştiute, să-mi înflorească-n tâmple numere noi şi flori de demult. Cum se face?

  4. de ce ar trebui să știi tu că mi-am schimbat numărul de telefon, data nașterii și adresa din buletin, dragoș?

  5. asta cu nerăbdarea cred că e specifică zodiei noastre, adriana. și eu bat din picior de multe ori, ca în egală măsură în care aștept (asta chiar e o chestie curioasă la mine). pot să aștept uneori cu răbdare de pisică, de mă mir și eu.

Comments are closed.

error: Content is protected !!