1 leu

prietenii alături de care am alergat pe 4 iulie pentru ceea ce  unora li se pare un vis nebun, dar nouă ni se pare deja conturat, primul spital de hematologie și oncologie pediatrică construit integral din fonduri private, știu deja, am spus și atunci: după succesul lansării oficiale al Asociației 1 Leu din luna iunie, acela în care s-au strâns pur și simplu o tonă de monede, mulți dintre noi, cei din țară, organizatori voluntari ai alergărilor noastre, am fost întrebați cum se pot strânge la nivel local monede.

și iată vestea, de fapt veștile:

– pe durata acestei luni se desfășoară campania donez cât cântăresc pe care o puteți găsi și pe FB. cântărește-te, donează și spune și altora.

– putem ajuta la strângerea de monede, mai exact putem fiecare dintre noi să inventăm pușculițe pentru mărunțișul din casă sau de la locul de muncă pregătind astfel evenimentul care va avea loc în 12 și 13 septembrie la bucurești. vă promit că vom găsi o cale ca monedele noastre să ajungă acolo.

– ne pregătim de alergarea din 1 august, deja o obișnuință pentru multe orașe, vi le reamintesc: bacău- parcul cancicov/ fântâna arteziană , brașov- aleea tiberiu brediceanu la bastionul țesătorilor, brăila- grădina publică, bucurești- parcul herăstrău/ aleea trandafirilor, cluj- parcul simion bărnuțiu, lângă făntâna arteziană de la cazino, craiova- parcul romanescu, zona ciobănașul, galați- grădina publică, moinești- parcul băi, ploiești- sala olimpia, sibiu- parcul sub arini, timișoara- parcul rozelor, vaslui- la primărie. iar din luna august ni se va alătura focșani și prietena mea alma. big grin

 și dacă filmul de mai sus nu este suficient, iar statisticile cancerului infantil prea puține, vă rog să citiți dincolo de cortină mărturia vie a unei mame. iar dacă auziți că sunt oameni din alte orașe care vor să se alăture acestui proiect, dați-ne de știre. pentru că om cu om și leu cu leu vom strânge cele 80 de milioane. eu știu că se poate! alături de alex și călin,  mădălina, ruxandra, daniel, dana și cristi, ionel, gigi, anca, marius, izabela, loredana, alergăm împreună… pentru viață! și vă mulțumim!

 update, 20 iulie: astăzi am lansat pe facebook cele 12 evenimente prin care vă așteptăm pe 1 august la o nouă alergare. abia aștept să vă cunosc, abia aștept să vă recunosc. 

2 thoughts on “1 leu”

  1. O idee minunată! Astfel de iniţiative, mai trezesc din amorţeală şi autorităţile care încremenesc într-o inerţie atât de neproductivă. De fapt, se pot face mult mai multe lucruri, atunci când oamenii se mobilizează, mânaţi de iubirea de semeni.
    Numai bine, dragă Psi! happy

  2. să înțeleg că vrei să te alături și tu proiectului, alex? happy ne-ar face plăcere să alergați și voi.
    totuși, nu prea ne (mai) interesează ce vor face autoritățile, cel puțin în acest proiect.

Comments are closed.

error: Content is protected !!