crăciunul este…

… atunci când în inima mea înfloresc toate zâmbetele celor care, într-un fel al lor pe care nu vreau să mi-l explic, mă fac să tresar de fiecare dată cu roşu în obraji.

… atunci când ademenesc bucuria fără să îmi pese dacă mâine, bucata aceea de plastic cu care ne facem schimburile de o vreme, va mai încăpea (sau nu) nevoia mea de pâine.

… atunci când totul este alb şi drag şi adânc, cuvânt născut din patima celui care pe sine se caută în piatra fiecărui înţeles şi a fiecărei virgule.

… departe de voi în aceste zile, dar aproape cu gândul, ca mereu… vă doresc să ajungeţi sărbători cu bine!

sleeping christmas1

15 thoughts on “crăciunul este…”

  1. Să ai sărbători liniștite și bucurii nenumărate. Să te odihnești și să-ți reîncarci bateriile. Să ne recitim sănătoase. Departe de noi, ne vei fi totuși aproape. La mulți ani!

  2. Crăciun fericit, drăguță psi. Toate cele bune ție, familiei tale și desigur pisicuței de lângă tine happy

  3. Craciun linistit, asa cum ti-ai dorit, in care sa privesti bradul si sa iti asculti gandurile! Sa ai sarbatori frumoase si sa aduni povesti in cuvinte nescrise inca!

  4. eu dispar curând… winking vor urma zile agitate (încă nu am vacanţă) şi apoi bucuria de a fi cu cei dragi. aşa că laptopul va aştepta să mă întorc… sigur pe 1 şi 2 ianuare voi fi iarăşi out off…

Comments are closed.

error: Content is protected !!