13 thoughts on “ssst…”

 1. dana, maiuşka are o poveste mai tristă ea, aşa. când a ajuns în casa noastră nu mai era micuţă, dar o chinuiseră destul nişte unii- alţii, să nu ne amintim. angry când a sosit la noi avea un cubuleţ albastru numai bun de pitit în el, însă domnişoara, încă speriată şi aproape sălbăticită, nu l-a plăcut, drept pentru care cubul a plecat la familia care se ocupă de recuperarea pisicilor abuzate, abandonate de unde am luat-o şi noi pe fetiţă. coşuleţul a fost cumpărat de crăciun, când maya trecuse deja de vârsta de doi ani. la început nu l-a luat în seamă (credea că e cuşca de transport) dar am avut inspiraţia să-l lipesc de calorifer astă iarnă şi de atunci i-a prins gust, pentru că se încălzea teribil şi pisicilor, cum ştii, le place căldura. acum se odihneşte deseori în coşul ei, asta dacă nu cumva găseşte cine ştie ce alt loc pe sub orhidee, pe vreun pervaz…
  ce vreau să spun este că pisicile au un fel al lor de a accepta sau nu lucrurile… de pildă şi la jucării, maya e fan declarat şoareci şi nu mingi, în vreme ce doamna mea, cealaltă pisică pe care am avut-o, nici nu suporta să vadă şoarecii. big grin

 2. big grin
  Văzând laptopul, mi-am adus aminte de o întâmplare de pe la mijlocul anilor ’90. Eram în biroul directorului, când am fost anunţaţi că e cineva care doreşte să ne lase o ofertă. Cine era? Un reprezentant al firmei în cauză (de fapt era o fătucă cu un cordon înflorat cu pretenţie de fustă care, când a intrat în birou, l-a făcut pe-al meu director să amuţească subit). Ne-a lăsat oferta şi a şters-o. După ceva timp, am aflat că domnu’ derector dorea un fax de la ei, aceeaşi marcă. Îmi zice: “cheam-o pe don-şoara Toşibiţa să mă târguiesc cu ea…”.

 3. rolling on the floor max, ce m-am distrat! fătucă cu cordon înflorat?! nici nu mă mir că domnu derector a reţinut numele ei. deloc nu mă mir!

 4. Pffffiu, ce frumoasă e Maya!!! Se pare că-i place teribil și la butoane, nu doar la coșuleț! laughing)

  Am acum, la birou, 4 bebeluși pufoși și frumoși foc. 2 tigrați, ca Maya ta, numiții Tiger 1 și Tiger 2, unul e crem deschis, cu ochii albaștri, pe care l-am botezat Snowflake și unul negru tuci, numit Blackiehappy – bineînțeles mama lor, numita Săgeată și tatăl, numitul Billy Boy sunt foarte atenți cu odraslele lor și ne ceartă cînd vrem să ne jucăm și noi cu bebelușii laughing))

 5. dana, nu ştiu. posibil să da, posibi să nu… pisicile sunt capricioase de felul lor. dar sigur ştii… big grin şi uite cum am aflat încă ceva despre tine.

 6. blushing eu am roşit, andreotti, dar maya zice că ştia! laughing o pisică numită săgeată? ioooi! vrem poze cu minunaţii!

 7. Maya știe tot! Firesc!
  Am să-ți trimit fotografii cu pufoșii ăștia mici…sper numai să-i prind că-s tare sperioși acum…dacă-i vezi cum se înfoaie și scuipă când te apropii de ei, te umflă râsul!laughing Dar nu vreau să-i stresez, îi i-au ușurel, până se obișnuiesc cu noi!

Comments are closed.

error: Content is protected !!