poveste din ceaşca de ceai

thé étant versé dans la tasse de thé de verre Banque d'images - 9188915

sursa foto: aici

te aştept uneori la capătul cuvintelor, pe locul unde nimic nu mai trebuie rostit şi totul are acelaşi înţeles, profund, tenace, ca simfonia bătăilor de inimă.

te aştept cu mâinile întinse, căuş pentru curgerea ta ca noaptea de neagră, ca viaţa de vie, deşi ştiu că tu eşti de necuprins, asemeni râului ce sapă în piatră după ce se va fi ridicat semeţ din miezul pământului, căutându-şi matca cea bună.

te spun uneori lumii care nu te cunoaşte. trecători orbi şi surzi care se gândesc numai la răsplata de o clipă, oameni poleiţi cu aparenţe, dar în realitate întorşi spre ei înşişi cu o crudă nepăsare. şi cuvintele mele se topesc atunci asemeni apei pe sticlă, mi se întorc pe marginea ceştii în care este ceaiul nostru şi o lume întreagă.

câtă vreme inima bate eu am să fiu aici, în labirint, pentru tine. şi mă învelesc cu poveşti.

 

10 thoughts on “poveste din ceaşca de ceai”

  1. te-ai imbolnavit de ceainicita. ne zici noua ca esti racita, dar stai in coate sprijinita si scrii la masa linistita, ca de virusi esti ferita.

  2. “Oameni poleiţi cu aparenţe”: parcă o “palmă” mai potrivită nici nu se putea găsi.
    Sunt tentat să te întreb care este semnificaţia “labirintului”.

  3. aş vrea eu, ano, aş vrea eu! unde mai pui că mi s-a rupt peniţa la stiloul favorit şi… nu am cu ce să scriu! pfaaa… hapciu! 😥

  4. semnificaţia labirintului o găseşti aici max: într-o postare de demult :yes: cartea mea, când o să apară (poate mă regăseşte şi hărnicia, nu numai muza) aşa se va şi numi…

  5. Yummy, ceaiul arata savuros happy
    PSI, vroiam sa te intreb de ce ai ales un domeniu com si nu unul ro? Sunt in tatonari…..

  6. hapi, îmi doream extrem de mult, la mutare, un nume care să lege numele cu care am fost botezată în virtual (psipsina) de cuvânt… şi l-am găsit în varianta com. de aceea am ales astfel. winking
    vrei să te muţi la casa ta? felicitări!

  7. Da, vreau pentru ca deja WPul ma strange ….si as vrea niste optiuni pe care aceasta platforma nu mi le ofera
    Inteleg ca daca ai fi gasit pe .ro aceleasi caracteristici, l-ai fi ales?
    Si hostingul de unde l-ai luat?

  8. poate chiar .ro nu, dar nu m-am gândit la varianta .eu, care este foarte la modă acum prin blogosferă. ideea e să nu te îndepărtezi prea tare de numele actual, care e deja brandul tău, o vreme poţi ţine în stand by blogul actual pentru cei care te citesc mai rar. eu mi-am luat blogul din altă parte, dar recomand rotld.ro. de hosting se ocupă un amic de-al meu.

Comments are closed.

error: Content is protected !!