nimic de vineri… de meci

desigur că până la meciul la care vom privi amintindu-ne iarăşi de generaţia demult apusă a echipei noastre naţionale de fotbal mai este suficient de mult timp pentru orice altceva… cum ar fi:

1. doi oameni dragi mie din blogosferă s-au întâlnit la iaşi: şobolanul cel coolnewz descălecat tocmai de la freiburg şi nimeni alta decât jorji pe blogul căreia, cu această ocazie au fost trimişi păianjenii în vacanţă. să sperăm că va fi o vacanţă lungă. nu vă spun că am stat cu dinţii în gard gândindu-mă dacă să-i sun sau nu. nu i-am sunat, dar sunt sigură că s-au distrat maxim.

2. nu am apucat să vorbim despre ultimul meci real- barca. ce ar fi de spus? în două cuvinte, cam atât: halaa madrid!

3. aş putea să postez o poezie… dar nu o fac.

4. de puţine zile, clubul nostru, la sugestia lui almanahe are pagină de facebook. pentru cei care doresc să ştie ce se întâmplă pe acolo, iată uşa este deschisă şi vă anunţ că se discută acolo despre o idee mai veche, aceea de a ne întâlni în real. la momentul actual se alege care din week-end-urile lui septembrie ne-ar putea încăpea. până acum am spus că vom fi prezenţi trei… şi ne dorim să im cât mai mulţi posibil.

5. meciul începe la ora… de începere. berea şi seminţele şi le aduce fiecare.

6. nu mai sunt de multă vreme ceea e s-ar numi suporter al echipei noastre naţionale de fotbal, motiv pentru care habar nu am ce să scriu despre evoluţia băieţilor în ultimii ani. evoluţie?

7. azi e vineri. pe seară vă aştept la meci. asta voiam să vă spun de fapt. şi daaa… eram să uit: pe 25 aprilie 2013 eu voi fi la sala palatului. motivul? mark knopfler dragii mei, da, da… cu andreotti în primul rând şi, poate, ne va însoţi şi călin.

http://www.youtube.com/watch?v=DyEEOxDTCRM

108 thoughts on “nimic de vineri… de meci”

 1. draga mea draghe, într-adevăr ne-am distrat bine, a fost o seară de neuitat. doar o chestie vreau să te întreb: ai sughițat au ba? 😆
  P.S. nu-ți mai zic că te-am simțit mereu prin preajmă: ori erau 10 pisici pe acolo, ori niciuna! laughing)) și nu erau cu dinții în gard! erau fix la masa noastră! cel puțin două am reusit să imortalizăm! una sigurrrrr erai tu! recunoaște!

 2. jorji, am cam sughiţat, recunosc! big grin numai 10 pisici? hmmm… trimisesem mai multe, tre să le fac şedinţă! :yahoo:

 3. eu zîc să le ierți. e vineri azi. faci și tu ședințe vinerea cînd orice pisică care se respectă se grăbește s-ajungă mai repede în fotoliul de acasă și să urmărească nu-ș ce meci! tongue

 4. draghe… mai am o oră de trudit! big grin şi un meci peste alte tri, deşi acela ar fi doar pretextul! :yahoo: îţi păstrez o pungă de seminţe?

 5. de bănel? 😆 pfuaaai… nimeriră ai noştri mingea… ce surpriză! sper că nu vor mai repeta asta curând… că se supără estonienii pe noi!
  ano, tot frate cu domozină-mi eşti! mi-a(u) fost dor de tine!

 6. am prins o transmisie. era 0-0 min 43. am pierdut-o. am prins alta. e min 41. e tot 0-0. azi am vazut muzeul palatului seicului.

 7. s-a bucurat torje. a fost o descarcare. toata echipa muncise pana atunci si avusese nenumarate ocazii de a inscrie, dar au fost urmariti de ghinion.

 8. bine ca e 2-0. sa vedeti voi ce meci bun am facut. chiar daca nu vedeti asta cum, veti vedea dupa meci. la interviuri. pazea olanda ca venim!

 9. domozinakisul nostru? ne, neeee… ne testează să vază dacă suntem atenţi! da io, prevăzătoare, ţiu urechile ciulite! winking

 10. booon… deci putem să ne vedem de ale noastre. big grin
  noapte bună la deşertul lui matale, anowen… traian mai stă cu ochii în portocale, cred. meciul următor pe când o să fie? ca să ştiu când mă mai plictisesc…

 11. Draga mea, nu cred să existe bucurie mai mare!!! Pentru mine este mai mult decât clar că noi două ( cel puțin noi două!) vom sta proțăpite acolo, în primul rând!!!!! Și eu mă țin de cuvânt!!

Comments are closed.

error: Content is protected !!