doi

se împlinesc astăzi doi ani de blogging pisicesc. este mult? este puţin? în realitate se împlinesc doi ani de când am deschis acest blog, iniţial pe wordpress (unde nu mai scriu de luni bune) şi apoi aici, în casa mea. blogger sunt de fapt de mai mulţi ani, eu tot spun că cinci, dar cine să le mai ştie numărul după ce au trecut deja…?

se mai împlinesc astăzi.. două concursuri: atâtea a avut ratatouille pe blogul lui, atâtea am bifat eu, astfel că în vacanţă o să am şapcă şi tricou de peste ocean, via freiburg. şi parcă nu din întâmplare acest doi cu repetiţie, căci şi blogul coolniuz împlineşte zilele acestea tot atâţia ani de existenţă. şi ne cunoaştem încă de la începuturi, de pe vremea când ceo- coolniuza nu era aşa de rara avis şi amicul şobolan confecţiona cozonacii live.

revenind la cei doi ani de existenţă ai acestei case virtuale, un singur lucru aş vrea să mai spun:

Thank You – Danke © by AlicePopkorn

vouă, tuturor celor care mă citiţi, din suflet… mulţumesc.

 

 

 

29 thoughts on “doi”

 1. La Multi Ani! pisi pisi big grin

  Trec minute, zile, saptamani, luni, ani… ne raman legaturi create, legaturi intre oameni si pisici happy

 2. zise… zeul! la radio se anunță ploi, oare de la tine vin, tlaloc? mulțumesc de vizită, de gând, de cuvânt… cândva vor fi și vorbe ale acestor legături, punți!

 3. rata, promit: la al treilea nu mai particip, am zis! surpriseops: culmea este că duminică dimineața, când am intrat la tine, ascultam chris botti și sting: bourbon street. ei sunt de vină tura asta!

 4. happy pai mai psic te felicit si iti doresc multi anishori inainte! esti maricica, mergi in picioruse si stii si cateva cuvintele happy.
  sa ne scriem sanatoase si vesele multi ani de acum inainte happy. pop

 5. La mulţi ani, pisicule! La cât mai mulţi şi inspiraţi ani în continuare! Te voi citi până te saturi de magia cuvintelor, ceea ce nu cred că se va întâmpla vreodată big grin Să ai zile calde happy

 6. Psi, doi ani de blogging sau mai multi. Pe post de hobby, e simpatica treaba cu blogul. Doar ca uneori, eu nu pot scapa de senzatia perfectei zadarnicii, ca si cum as bate aerul scriind pe blog. Tu?

 7. La Multi Ani, Psi frumos happy
  Nu stiu daca ti-am spus-o vreodata, cred ca da, dar nu-i bai daca ma repet : scrii cele mai frumoase versuri, ai un har in a le mestesugi intr-un fel aparte. Si sa stii ca si atunci cand nu comentez – nu e deloc lesne sa comentezi versuri, le citesc. Si zambesc happy

 8. ştiu, lotusell. winking şi îţi mulţumesc. nici eu nu comentez versuri, ba chiar spun că poeziile se simt, nu se spun…

 9. gabi, uite că mă gândesc acum dacă din blogging se poate ieşi la pensie.. oare se poate? 😆 îţi mulţumesc mult pentru tot.

 10. lora mia, tu ştii, eu scriu mult mai mult decât public. de regulă postările mele sunt programate cu zile în avans, cu excepţia jocurilor noastre. scrisul nu este zadarnic, niciodată nu va fi pentru mine, dar am momente de oboseală, atunci când inspiraţia mea ia pauză. iar blogul… uite, de o vreme am limitat timpul petrecut pe el, apar numai seara, pe anumite bloguri… e bine şi aşa. big grin

 11. ce repede trece timpul! nu?
  psi draga te imbratisez cu drag si iti doresc la multi ani de vorbe de suflet.. impletite frumos, verde si tamaios asa cum doar tu stii…

 12. trece, altcersenin, trece repede. şi cred că şi de când ne ştim noi două tot aproape doi ani sunt, nu? mulţumesc mult, suflet bun.

 13. La mulţi ani frumoşi şi plini de bucurii, alături de oamenii dragi! Şi să ne dăruieşti cât mai multe cuvinte frumoase, minunat şlefuite şi gata să aducă bucurie!
  Numai bine, dragă Psi! happy

Comments are closed.

error: Content is protected !!