jurnal de război (24)

sărbătorile au trecut. am citit mult, în tihnă, poate și pentru că te știam liniștit sau nu neapărat liniștit cât cu mâinile ocupate. limanul acela fragil ne găsise pe fiecare, așa cum cerusem.

în câteva zile înflorește iar lacrima maicii. crizantemele sunt galben-portocalii, răsfățate, iar trandafirii îngălbenesc absența mea de pe-aici cu boboci noi. florile… florile mele de gând și de suflet le-am pus în joia mare la televizor. și-am întâlnit oameni frumoși, deosebiți, așa cum trebuia să fie în ziua aceea. și un drum cu soare. știu că m-ați văzut amândoi. și mai știu că știți, nimic din ce am spus nu a fost pregătit dinainte, nu mi-am dorit asta.

astăzi lucrăm la coperți. undeva e un zvon de ploaie peste soarele care deocamdată râde, dar o să iau cu mine umbrela când voi ieși pe străzi. și o muzică. o muzică pentru minte și spirit.

săptămâna luminată e cu lumină pe care o simt venind de departe, de la voi. să vi se întoarcă acasă îmbogățită.

din lumina mea îmi scot iarăși condeiul la treabă.

și inima.

10 thoughts on “jurnal de război (24)”

  1. Este atâta lumina și frumusețe în cuvantul tau, care te învăluie și te face sa iti spui, Doamne, ce bine ca ai lasat și astfel de oameni pe lume!

  2. happy vai, cristina! mulțumesc tare , tare mult! o să facem carte din poveștile acestea ultrascurte, așa mi-am propus. winking

  3. Autenticele si nemuritoarele lumini, sunt gândurile izvorâte din inimi curate, în opere si capodopere de arta exprimate, de oameni iubitori de pace, bucurie, libertate admirate.
    Sa-ti fie vesnic pace si lumina în minunata admirabila gradina, draga Psi !

  4. Lumina din suflet și gând să-ți fie veșnic călăuză!
    Deci să ne așteptăm la o nouă surpriză prinsă între coperți. ❤

Comments are closed.

error: Content is protected !!