jurnal de război (6)

 

 

am primit multe cărți în viața mea. aduse de curieri, cumpărate de cel care mă iubește atât de mult încât știe că mi-aș da banii de pâine pe cărți.

astăzi am vrut să îți scriu despre flori, despre gânduri… despre zăpezi. cel puțin așa credeam până a sunat curierul că vine, fără să fi comandat nimic.Ar putea fi o imagine cu pisică şi carte

mă încearcă multe emoții astăzi. un amestec de grijă firească, de acceptare și de bucurie. toate fețele acestei mici realități construite mi se întorc ca niște oglinzi în care mă privesc și te privesc.

deocamdată îți las primele impresii ale muzei și așteptăm amândouă, cuminți, ziua când mica mea carte născută iarna (ce bine că încă a nins) va ajunge în mâinile tale. și ale atâtor oameni pe care nu îi cunosc.

oare vor ști cât de iubită, muncită și migălită a fost? oare vor ști ei, oamenii, câtă piatră am cioplit și cât suflet am pus?

pentru cei care încă nu știu, cartea se va găsi la editura siono, și în librăriile partenere humanitas și cărturești.

astăzi e vreme de război și e vreme de rămânere.

 

update: târgul de carte Libfest la care ar fi fost lansarea oficială a fost anulat astăzi.

15 thoughts on “jurnal de război (6)”

 1. Astăzi aleg să mă bucur de bucuria ta și să-ți spun că bănuiesc doar câtă muncă a fost depusă pentru apariția acestei minunății. Muza se bucură, prietenii se bucură, cred că lumea-ntreagă se bucură pentru tine.
  Sufletul dintre pagini va fi ușor de simțit, sunt sigură de asta. Bucuria pare mai întreagă astăzi. Felicitări, Pisic scriitor!

 2. Poate că nu toţi ştiu cât de muncite sunt cărţile, că nu au de unde, dar cu siguranţă munca aia se simte, aşa cum ar trebui, în sufletul celor care ţin cartea la piept, după ce-o citesc.
  Felicitări! Să ningă cuvinte peste inimi!

 3. mulțumesc mult, dana, pentru tot. pentru prietenia ta mare, pentru bucuria ta, pentru prezența ta de nici nu mai știu câți ani și chiar și pentru răbdarea cu care ai așteptat cartea. mai mult decât mine, uneori! <3

 4. mulțumesc, potecuță, chiar a fost un mare efort, un mare consum de răbdare, grijă, talent al celor care au zidit-o. eu doar am dat miezul ei și sper, îmi doresc să aducă bucurie, liniște, un strop de lumină cititorilor ei. este multă iubire de oameni îi ea și sper să o simtă.

 5. Mi se petrec atîtea gînduri în zbor, dar niciunul nu rămîne cît să-l prind de-o aripă şi să-l aşez frumos aici. Parcă nici nu-s suficient de frumoase pe cît ai merita. Aşa că las mîna să scrie, o avea memoria ei mai profundă.
  Orice-ar fi, să-ţi fie şi să-ţi rămînă bucurie pentru visarea împlinită şi împlinirea visată. happy Şi să răsune ecouri zîmbitoare de la cititorii de pe întreg mapamondul. winking

  Felicitări oficiale pentru realizare, şi la mai multe! applause

 6. mulțumesc, dragoș. e foarte, foarte frumoasă cartea chiar dacă e apărută într-o primăvară nu foarte roz.
  mulțumesc pentru tot. și datprită ție, corectura a fost floare la ureche să știi. big grin

 7. Fie ca frumuseţea ei să se răsfrîngă asupra vremurilor şi oamenilor deopotrivă, cît mai degrabă şi cît mai prelung! praying

  Mă bucur că am putut fi cît de puţin de folos cu perfecţionismul ăsta obsesiv dăruit de ursitoare. De mi-ar fi dăruit şi nişte ochi mai rezistenţi şi o tastatură funcţională poate aş fi ajutat mai mult. Dar să ne mulţumim cu ce avem. happy

  Să fie într-un ceas bun! thumbs up

 8. Pana la continut pot spune ca imi place mult-mult coperta?
  La fel ca si poza cu pufoasa?
  Dragos a sintetizat perfect ideile principale, in felul lui special.
  Sa-ti fie cu bucurie acest vis implinit si sa-ti continui arabescurile de suflet, psi!

 9. Senzația aia pe care o ai când îți plimbi degetele pe propria-ti carte, mai ales când este și prima carte, e de nedescris. Sper ca aceasta să fie doar începutul!

 10. o,da, suzana. happy coperta este minunată și este opera lui em sava. e mai mult decât gândul și truda ei și a celor de la siono, este și o bucățică din inima ei.am simțit-o din prima clipă în care am văzut coperta și mai apoi cartea. care carte este cusută cu infinită grijă și drag.

 11. cu siguranță că este doar începutul, cristina. vor urma poeziile și, desigur, a doua parte a prozei de pisică. și vor mai fi…
  cât despre carte, experimentez acum emoția prietenilor și sper cât mai curând, a cititorilor ei. abia aștept! <3

Comments are closed.

error: Content is protected !!