nouă ani

acel moment în care îți dai seama că au trecut pe drumul inimii nouă ani. happy

nouă ani în care am scris. am cunoscut oameni, ne-am împrietenit, am plecat de lângă ei, i-am încurajat să scrie, să simtă și să trăiască, m-au încurajat să scriu, să simt și să trăiesc, au plecat spre alți oameni. și e corect așa. ne-am dăruit în scurtul timp atât de multe!

nouă ani de povești prin labirint, de poezii, de atât de multe cărți primite, citite, iubite.

nouă ani și-o bătaie de inimă.

mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc…

și vă doresc sărbători senine, luminate, frumoase, bogate, înalte… cam așa, ca voi! winking

 

14 thoughts on “nouă ani”

  1. La cât mai mulți și frumoși ani înainte cu oameni dragi alături, cu scrieri cel puțin tot atât de minunate, cu bucuria deplină a cuvântului pe care știi să o simți și să o transmiți din plin!
    Mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care mi le-ai oferit cu drag și din plin aici, în căsuța ta virtuală de “pisic”! ❤

  2. mulțumesc mult dana, pentru tot ce am trăit împreună. și da, acum știu ce am de făcut legat de cuvintele mele pe care le-am lăsat în grija altcuiva. am ales greșit atunci? poate că da, poate că nu… vom vedea.

  3. mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc, vero! am de gând să petrec cu tine aceste sărbători și cu minunatele tale cărți. sărbători cu bine și vouă!

  4. Mulţi înainte, psi! Ştii… la început de tot, când abia scoteam capul în lumea asta a blogurilor, mă simţeam mică-mică şi mă făceam şi mai mică atunci când îmi lăsai un semn. Că tu erai în topul celor mai buni, top făcut de mine. Şi acum e la fel. Numai că acum, cumva, am mai crescut şi am mai scăpat de trac. Mulţumesc!
    Paşte fericit!

  5. cu toții am început așa, potecuță, temători și stângaci! îți mulțumesc pentru tot ce am trăit împreună de-a lungul atâtor ani (și da, îmi amintesc primii tăi pași, o fac cu drag. multe îmi amintesc din cei nouă ani ai blogului meu și chiar și admirația mea în fața lui manu de pildă, veteran în ochii mei de-atunci). și sunt onorată să fiu printre cei buni ai tăi.
    sărbători cu lumină! kiss

  6. Multumesc pentru momentele deosebite, aici la tine, aici cu tine!
    La Multi Multi Ani in toate directiile dorite de tine, pentru tine!
    Sarbatori Pascale pline de lumina, draga Psi, impreuna cu oameni dragi tie!

  7. Te citesc cu placere de ceva vreme, si ma bucur de fiecare data de expunerile gândurilor în vers si proza minunata ce izvorasc dintr-o inima curata.
    Fii etern, cu liniste, bucurie si pace sufleteasca binecuvântata, draga psi ! happy

  8. eu mulțumesc, suzana, pentru timpul pe care mi-l dăruiești, pentru răgazul de a fi pe-aici, prin liniștea mea. happy
    săptămână luminată cu bucurie să ai!

Comments are closed.

error: Content is protected !!