fii un husky: brașov heroes

se întâmplă în octombrie fapte bune: după mica noastră alergare pentru spitalul de hematologie și oncologie pediatrică, ultima din acest an la brașov, ne pregătim să susținem echipa husky la cea de-a doua ediție a cursei cu obstacole a comunității, brașov heroes. astfel, duminică 18 octombrie, vom fi acolo, la lacul noua, susținători ai echipei husky ce aleargă pentru copiii cu dizabilități sub sloganul ”hope and courage for special kids”. copii de care are grijă fundația rafael pentru că și copiii speciali au un loc în inima noastră. și pentru că ne pasă.

ne mai despart de brașov heroes două zile și poate că mulți se întreabă ce este de fapt această cursă: o alergare voluntară printre obstacolele vieții la care sunt înscriși oameni simpli, cărora le pasă de ceilalți, care susțin alergând, donând, făcând voluntariat pentru acest eveniment și, așa cum spuneam deja de luna trecută, eu am ales să susțin- chiar dacă imaginea mea este una de pisică pervazieră- pe oamenii care, atunci când au aflat despre campania un leu pentru spitalul de copii, au răspuns de fiecare dată prezent, chiar dacă ora 9 a dimineții poate fi matinală, chiar dacă vin de la codlea, chiar dacă au trebuit să mute activitățile lor dintr-o sâmbătă pentru a fi alături de noi.

echipa husky, formată din claudiu staier, aurel palade, ionel andone, bianca miloș și ionuț sebastian cercea vor fi duminică eroii copiilor pentru care soarta a fost și așa amară. ei sunt oameni obișnuiți și frumoși, i-am văzut de atâtea ori venind la alergare, mândri că ne pot susține și ajuta, bucuroși că fac parte dintr-o lume a oamenilor pentru care zona de confort este una chiar mare. ei știu deja că voluntariatul este și trebuie să fie o stare normală.

ne vom revedea și cu robert acolo, iar pentru cei care, din varii motive nu pot ajunge, relansez invitația de a dona pentru această cauză: fie la libris, fie strigându-mă pe mine. totodată puteți câștiga un vas pictat participând la licitația fundației rafael (toată luna septembrie au fost licitate lucruri deosebite, realizate în atelierul fundației rafael, iar oameni cu suflete mari au înțeles că donația lor contează, este importantă).

voi fi un husky, brașov heroes așteaptă-mă duminică! pentru că și eu cred că acei copii cu dizabilități merită să aibă un loc al lor cu mobilier special adaptat, cu jocuri și instrumente care să-i ajute să-și dezvolte abilitățile pentru o viață independentă.

și te întreb: ne vedem acolo? la 10.30, dacă te uiți după culoarea mov a fundației rafael, după un husky-erou, ai să mă vezi și pe mine. te aștept să susținem normalitatea, binele, viața, într-o lume prea plină de nepăsare. pentru că husky brașov heroes

1 thought on “fii un husky: brașov heroes”

  1. Pingback: heroes - psi-words

Comments are closed.

error: Content is protected !!