40 thoughts on “guest post- redsky”

 1. rata, eşti un tâlhar! 😆 poza aceea precede invitaţia la prânz, mah! şi să ştii că te aştept cu tot cu linguroi!

 2. Eeee! timișoreanca noastră e de fapt oneșteancă, moldoveancă de-a mea frumoasă și talentată, da? surpriseops:
  Măi, una peste alta, eu vă invidiez pozitiv și pe tine și pe red! scrieți frumos amândouă, chestie pe care eu n-am s-o reușesc pentru că n-am talent! cu ăsta te naști, clar! îl ai sau nu-l ai! punct.
  Așaaaa… și acu să dau fuguța la cantină, să văd ce ne-o gătit psipsinica noastră dragă! iami iami.

 3. jorji, psi nu găteşte de fel, să ştii, pentru că ocupată cu cerneala, arde ceapa pe aragaz. mai către prânz să apari pe-acolo, acu e doar ceai şi biscuiţi, cred. ştiu că redsky este de-a ta, cum nu, doar suntem pretine vechi şi este, aşa cum am spus mereu, un om deosebit a cărui prezenţă mă onorează. şi daaa, scrie foarte, foarte frumos. happy

 4. psi, am fost la cantină, da. ronțăi la biscuiți de-mi trosnesc fălcile. big grin și beau și ceai. parcă văd că o să mă umflu și n-o să mai pot mânca nimica din ce-ai să gătești sad

 5. fetele, multumesc frumos, toata m-am “rusinizat” big grin
  moldoveanca, timisoareanca, nu conteaza! important e ca v-am gasit pe voi si tare imi place sa ne citim. georgi, nu zi asa, fiecare cu stilul ei, impreuna cream o diversitate placuta si care acopera o gama mare de gusturi, ceea ce zic eu ca-i perfect!

 6. Aha. Deci ai trecut și tu pe la doamna Jeni. Frumos.
  Doamna Redsky, un text frumos și emoționant. Aș vrea să scrie așa ceva despre cabinetul meu și pacientele care vin la mine pentru o , hmhmh, consultație. Chiar și pe fugă.

 7. domnul gregorie, venim, asistam la o consultatie din aceasta de-a dv, amanuntita si desfasurata pe grupe de paciente, compilam si daca-i musai scriem elogios. numai sa avem ce…

 8. Foarte frumos textul. Toate scrierile lui Redsky au o încărcătură emoționantă aparte. Cred că nu exagerez când spun că atunci când am citit cum descrie ea interiorul acela plin de semnificații mistice, gândul m-a dus la câteva secvențe din ”Andrei Rubliov” al lui Tarkovski.

  Mă duc înapoi la Cantină să mai prind desert happy

 9. multumesc frumos, cristi! judec ca ce ai scris tu acolo e de bine big grin
  vorba ta, hai sa mai prind ceva desert, ca gandirea asta profunda m-a obosit putin!

 10. Redsky ai scris frumos. Iar faptul ca esti timisoreanca te transforma intr-o slabiciune pentru mine happy
  ….
  Psiiiii, am cetit pe un blog ca pufai. Si eu. Din alea subtiri si slabe. Dar tot pufait se cheama happy

 11. Va rog sa ma iertati pt intarzierea cometariului insa ieri am avut o zi incarcata si chiar dificila!
  Ma bucur sa te citesc,Redsky, chiar si in chip de musafir al lui psi!
  Indiferent de unde esti… esti o placere sa intru in universul sensibilitatii tale!
  Salut initiativa voastra si ma bucur sa-mi luminez cateva minute pe zi cu creatiile voastre!
  Sa aveti doar bucurii!

 12. olaaa! happy
  citind ce frumos scrie psi, iar acum redsky, îmi vine şi mie să spun cum a spus eugen barbu după ce a citit toamna patriarhului: aş muri de fericire să pot scrie şi eu atît de frumos.
  n-am eu atîtea metafore în tolbă cîte citesc aici. happy

 13. psi; mai intai scuze pentru greselile de tape! Azi nu am o zi buna, nu ma simt f.bine… asta e…. mai sunt si zile din astea.
  Multumesc pt intentia de a ma lasa la pupitru in locul tau! Nu cred ca voi reusi sa te egalez! happy Mai vedem noi. Pana una alta… sa aveti o zi buna.
  Cu drag..

 14. cita, te îmbrăţişez şi mă rog să fii bine. mulţumesc mult de tot şi nu-ţi fă griji pentur greşeli, sunt inerente. vei primi invitaţia oficială pe e-mail! abia aştept! surpriseops:

Comments are closed.

error: Content is protected !!