maggie’s ranch – little heaven

la doi pași de căldarea de lumină a orașului în care trăiesc se află un loc pe care eu l-am numit de la bun început, fără teama de vorbe mari căci exprimă de fapt un adevăr: un colț de rai. maggie’s ranch, ferma americană din glăjăria râșnovului, un loc de trăit, de iubit, de călătorit, așa cum și oamenii locului spun în sloganul lor- live. love. ride – un loc în care frumusețea naturii este îmbogățită firesc de o imensă, copleșitoare dragoste față de cai și oameni și de grija față de ceea ce ne înconjoară.

mi-a fost dat să cunosc maggie’s ranch și oamenii care au construit acest vis al lor, doar pentru a-l împărți și cu ceilalți în urmă cu ceva ani. l-am spus tuturor acelora care și-au căutat răgazul și clipa de frumos și cu certitudine o voi mai face, sigură fiind că maggie și sorin se vor bucura să vă aibă de oaspeți, acolo, în locul unde, indiferent de anotimp, ai ceva de făcut, de iubit, amintiri de sădit în suflete. maggie’s ranch a fost în primul meu gând, atunci când clubul cuvintelor cocheta cu ideea de întâlnire, rămasă și astăzi numai o idee și va fi mereu un gând, primul, atunci când oameni dragi mie vor decide să vină aici, în căldarea de lumină a noastră.

maggie’s ranch este de ieri locul în care am trăit clipe de mari emoții și de copleșitoare bucurii, căci aici, în colțul de rai din apropierea râșnovului, am ales să petrecem cele câteva ore, întreaga familie reunită, sărbătorind cei o sută de ani de dragoste ai bunicii noastre. patru generații ne-am bucurat de găzduire în acest colț de rai pe care cuvintele sunt prea sărace ca să-l descrie, așa că am să vă spun acum, în magica lună mai a vieții mele (sâmbăta care vine  aniversăm nunta de aur a părinților mei, iar dacă lucrurile se așează frumos, vom celebra undecima tot la maggie’s ranch), că vă invit la maggie’s ranch să ne cunoaștem, să ne recunoaștem, să vă bucurați și voi de acest colț de rai din inima româniei.

departe de aglomerație, de praf și de graba oamenilor, pe jos, pe cai sau pe biciclete, plimbările vă vor fi răsplătite de un decor natural impresionant, iar oamenii de acolo vor ști să vă răsfețe, iar în apropiere veți putea vizita recent renovata cetate a râșnovului, peștera ori parcul cu dinozauri. mulțumim din suflet sorin și maggie pentru că ne-ați îngăduit să construim o amintire neprețuită acolo, la voi, împreună cu voi, iar celor care citesc aceste gânduri le mai spun doar că pot găsi mai multe informații fie pe site-ul maggie’s ranch  de aici, fie pe pagina de facebook.

maggie’s ranch. live. love. ride.

4 thoughts on “maggie’s ranch – little heaven”

  1. Să îţi trăiască bunicuţa! Doamne, ce bucurie trebuie să fi simţit cu toţii! La mulţi ani!

  2. Ce momente binecuvantate ati petrecut acolo!
    Astfel de momente sunt unice si parca sunt ca un izvor de energie si dragoste.
    La Multi Ani plini de senin! happy

    Seara frumoasa, PSI!

Comments are closed.

error: Content is protected !!