1 leu. alerg pentru spitalul copiilor

alerg pentru spitalul copiilor. iar. la bastionul țesătorilor.

am să te aștept aici. de fiecare dată. în fiecare primă sâmbătă a fiecăreia dintre lunile vieții mele. până când piatră cu piatră și cărămidă cu cărămidă se vor ridica împotriva lui, domnul cancer.

copilul meu neștiut, ți-am făcut cândva o promisiune: că te voi ține în brațe și îți voi da la nevoie răsuflarea mea. și zâmbetul. și puterea. și știu deja că și tu vei fi acolo, la bastion. pentru că îți pasă.

pe 5 septembrie suntem șaptesprezece orașe care punem omenia pe hartă: bacău, baia mare, bârlad, brașov, brăila, bucurești, cluj, constanța, craiova, galați, iași, moinești, ploiești, sibiu, târgu mureș, timișoara și vaslui. oricum va fi vremea, oricâți ne vom fi adunat, alergăm pentru viață. și pentru viitorul sănătos al copiilor care, prea devreme, prea nedrept se luptă cu o boală care, de multe ori, poate fi tratată.

tu alegi. acum tu alegi de care parte vrei să fii… eu sunt de partea vieții. cu alex și călin, cu marius și mădălina, cu gabriela și oana, cu izabela și dana, cu monica, anca, cristi și daniel, cu claudia și loredana, cu ruxandra, diana și alina, ionel și oana… voluntarii acestui proiect care își propune să strângem optzeci de milioane de lei pentru un spital. un spital în care copiii să trăiască, să fie tratați și salvați, acasă. 1 leu. alerg pentru spitalul copiilor

tu alegi. eu voi fi acolo… așa cum am promis. cu sufletul, cu respirația, cu inima, cu vocea, cu gândul și cu toată puterea mea.

despre tot ceea e facem de luni bune poți citi mai multe direct pe site-ul asociației. eu am vrut doar să știi (și) de la mine.

error: Content is protected !!