la roja… est nuestra!

asemeni nopţilor prinse la încheietură, butoni perfect rotunzi, ca nişte boabe de cuminţi, accesoriu devenit inutil pe o mânecă sfâşiată.
asemeni florilor gemene, coborâre în roşul de cireaşă sălbatică, refuzând să devină cercei sau surâs.
asemenea cu focul, cel care înalţă dar şi mistuie. azi roşul e stins.

 

pentru cei care au deschis televizoarele mai târziu: la roja este denumirea echipei naţionale a chile, dar şi a spaniei, iar videoclipul de mai sus este “pariul” propus de chilieni, spaniei înainte de meciul de aseară. winking

4 thoughts on “la roja… est nuestra!”

  1. happy stai liniştită potecuţă! sunt mai mulţi cei care erau străini de această “dispută”, unii chiar mai ştiutori despre fotbal decât noi. eu am folosit la roja… ca pretext.

  2. Moooaamaaa…ce mi a aparut cand am vrut sa dau copy/paste! M a bufnit rasul laughing Vroiam sa ti spun ca eram undeva la mare pe o terasa cand a fost Olanda cu Spania si din 10 eu cu inca cineva simpatizam Spania. La fiecare gol sareau aia in sus de parca era Romania. “Ce aveti ma?/Ce naiba va bucurati asa??” M am enervate nu atat pe Spania ca ajucat prost cat pe stupizenia celor care ma insoteau. In fine…s-a terminat o generatie. Cativa ani nu o sa mai afaca performanta dar Spania prin nationala si Barca/Real/Atletico au dominat lumea 10 ani! Asta ramane in istorie…

  3. laughing păi punem strajă glumeaţă peste cuvânt, dan! winking
    în materie de fotbal, eu mă numesc fan mannschaft de vreo 20 de ani. aşa înţeleg eu: să ţii cu o echipă mereu, chiar şi atunci când rezultatele sunt slabe. şi da, previzibil, spania cedează tot mai mult locul de regină. poate şi pentru că primera division se bazează tot mai mult pe nume de import.

Comments are closed.

error: Content is protected !!