albastru de cita

te cunosc parcă de ieri şi parcă de astăzi, ştiu despre tine atât de mult şi iată… atât de puţin. te-am însoţit într-un pelerinaj pe care într-o zi îl voi face şi eu, pe străzile transformate astăzi ale oraşului şi ale amintirilor tale, pe drumuri lungi, prin doruri la care nu am răspuns şi astăzi, de ziua ta nu, nu am să te întreb cine eşti pentru că ştiu.

eu ştiu despre tine că ai ochii frumoşi ca ai rusoaicelor şi mai ştiu că eşti un om special şi bun. că eşti mamă şi că eşti bunică, o bunică pe străzile parisului, o femeie a cărei iubire se citeşte în gesturi, în cuvinte, în dorul pentru omul drag, cel pe care astăzi îl porţi doar în amintiri.

eu ştiu despre tine că nu din întâmplare te-am găsit în această lume, eu ştiu despre tine că lupţi cu boala şi că haine cernite porţi de o vreme şi de ziua ta ca în fiecare zi a întâlnirii noastre, cita, vreau să îţi mulţumesc. datorită ţie şi septembrie pare mai frumos astăzi…

la mulţi ani, cita. îţi mulţumesc pentru că eşti.

iar muzica este: you raise me up

 

5 thoughts on “albastru de cita”

  1. draga mea, sunt foarte impresionata! Iti multumesc pentru darul tau pe care l-am primit cu genele “tivite de lacrimi” cum spui tu asa de frumos!
    le multumesc si Giorgianei si lui Vero pentru felicitari si Dumnezeu sa va fie alaturi si sa va auda la ceas de nevoie! E urarea mea cea mai de pret!
    Cu drag mare si prietenie.

  2. draga mea să fii bine… şi să ai parte astăzi de toată iubirea pe care, eu ştiu, o dăruieşti mereu celor din jurul tău. o îmbrăţişare mare, mare mare…

Comments are closed.

error: Content is protected !!