există un înger

există un înger. îmi tot repetă că te iubesc, mai cu seamă atunci când plouă în inima mea. şi nu, nu îl cred.

mi se agaţă de rochie, de firul dus de la ciorapii de mătase, de sacoșa mea plină de cuvinte. îmi spune: “hei, oprește-te! nu mai alerga atât!” dar eu mă prefac că nu îl aud. îmi pun căştile pe urechi şi tac.

uneori bem cafeaua împreună, dimineaţa. vă jur, mă enervează! e numai puf în jurul meu, ca o zăpadă, iar el râde fluturând mai departe din aripi, cu nepăsare. strâng maldăre de pene şi le arunc înapoi, în cer.

de cele mai multe ori însă, îi duc dorul. pe tava sufletului meu îl port. şi mă prefac că nu îmi pasă. dar el ştie. mă lasă să mă usuc bine de tot, până îmi zvâcneşte fiecare gând, fiecare vertebră, abia apoi reapare.

o luăm de la capăt. există un înger. cred că te iubeşte.

25 thoughts on “există un înger”

 1. stand la capatul temerilor mele, aproape ca imi vine sa fac un pas in afara decorului. isi doreste sa zboare sau sa mearga pe apa, iar eu imi doresc sa pot sa o privesc cum se intoarce, alunecand incet pe luciul ghietii. tin in mana ceva cald si nu stiu daca nu e doar privirea ei, asteptand.

 2. Ingerii sunt mereu linga noi ,au grije de viata noastra, calauzindune spre drumul infinit si frumos numit iubire. Va doresc un drum presarat cu orhidee.

 3. apreciem mai mult in lipsa, delicata analogia cu penele aruncate in sus, nimic din ce-i sfant nu se pierde!
  m-ai zapacit cu postarea de azi, n-am vazut nici cand si unde ai afisat cuvintele. ma pun sa rascolesc acum winking

 4. Psi, hai sa-ti zic un secret, vrei ?
  Eu am intalnit oameni cu suflet alb de inger. Si m-am intrebat: ce-am facut eu atat de bun in viata asta a mea incat sa merit aceste intalniri ?
  happy
  Tare, tare frumos ai scris.
  happy

 5. e clar ca te iubeste ingerasul tau…iar tu esti foarte indragostita…azi e vineri,duzina e sambata…m-ai zapacit..ajuta-ma sa inteleg happy

  orhideea e superba si chiar nu are nevoie decat de dragoste si cuvinte frumoase !

 6. nu esti? eu asa am inteles…deci doar el te iubeste(ingerul).. happy
  mai rau e ca m-am zapacit tare si am dat zor,(dar acum sunt multumita ca am terminat) si mi-am facut reprosuri ca nu-s capabila sa fac ceva la timp,ca las in ultima clipa,ca o sa postez prea tarziu…maine postez si eu prima duzina….ca-s invidioasa de mor, pe joaca voastra happy

 7. Psi, eu iti multumesc happy
  Nu-i nici un bai ca te-ai uitat ca ” mata in calendar ” happy
  Daca timpul e o inventie omeneasca, inseamna ca tot ce conteaza e starea interioara; asa ca, se poate spune ca tu ai avut starea necesara ptr a povesti despre duzina de cuvinte.
  De ceva timp, mi-am propus sa aleg o zi, o zi oarecare, pe care s-o decretez ca fiind ziua mea de nastere. Asta ar insemna ca-mi pot sarbatori de cate ori am eu chef, ziua de nastere happy

 8. Cred ca mi s-a spus si mie de vreo citeva ori “esti un inger”, dar n-am crezut-o niciodata cu adevarat, din cauza circumstantelor, care aduceau mai mult a iad, decit a rai 😆

 9. Îngerii sunt bineveniţi în orice zi, chiar şi vinerea! happy
  Iar cuvintele tale susură la fel de frumos în orice zi, încântând probabil şi urechile îngerilor happy

 10. și eu am fost buimacă o vreme, Am crezut că s-a discutat undeva despre schimbarea zilei de duzină și nu găseam nicăieri. Apoi am bănuit că e o mică eroare de calcul.
  dar uite, dragă Psi, cum ai reușit tu o treabă fantastică: se apucă Rokssana de scris!!! Super!!! Nu a reușit nimeni să o convingă până acum. meriți toate laudele. Și Rokssana de asemenea.
  @ Papa și Anowen – doi îngerași timiiiiiiiiiizi și cu cerculețul deasupra capului 😆

 11. A existat cineva care mi-a dat portile sufletului deoparte, ne-am invelit cu aripile noastre, am ras, am plans, ne-am rugat…acum este foarte departe si este un inger stins…

  Imi doresc sa fie cum spui tu, sa pot zbura …

 12. fields of gold: frumos suflet ai.
  ingerul nu a disparut, doar ca ingerii au putinta de a deveni uneori transparenti.

 13. 😆
  N-ai de ce să fii invidioasă, îți spun sincer happy
  Iar în căsuța ta e mereu poezie happy

  PS Pentru cuvintele din trecut de maine…tot poezie am ales big grin

Comments are closed.

error: Content is protected !!