pisica din luna…

între mine și tine numai noaptea. a ta. nimic din ce ar putea să ne mai încapă într-o îmbrățișare, cea de pe urmă. între mine și tine doar un trecut, cel în care tu ai rămas ieri și numai eu voi merge mai departe, spre mâine. de data aceasta numai eu… și nu știu cum voi putea numi absența ta. să fie negru de vineri? să fie un contur de pisică pe discul lunii de vină? și cine o să ne ierte că ne-am uitat pe noi în goana timpului și că astăzi doar eu îmi amintesc cum râdeau stelele deodată cu tine.

nu, astăzi nu am cuvinte. pe discul uitat al zilei eu sunt o pisică de lună. doare.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

25 thoughts on “pisica din luna…”

 1. Ce ființe extraordinare și pisicile astea!!
  Să ronțăie chiar și un colț de lună?? prea de tot!

  A fost odată o Laica, ea doar s-a plimbat ..

 2. n-aş fi asociat o pisicuţă cu luna, niciodată.
  parcă despre căţel ştiam eu că uneori, latră la lună. dar pisica?

  melodia este foarte frumoasă deşi, un piculeţ cam tristă.
  sau mi se pare?

 3. Iar se baga in seama luna happy ? Uite, am gasit niste cuvinte pe drum:
  “Singura, cu desavarsire singura, merg pe strada. Ma intalnesc cu niste intamplari insemnate. Soarele a fost chemat de urgenta la Vest lasand apusul terminat la jumatate. Mai tarziu, noaptea si-a deschis ochiul misterios lasandu-si la vedere luna. La un moment dat, ei, lunii, ii pica un nor drept in fata. De acest moment s-a folosit un conspirator ciudat – miezul noptii, se crede – sa insemne cu o cruce Universul. In fata acestor ciudate evenimente, faptul ca sunt singura trece fara insemnatate.”

 4. și trist, cammely! mulțumesc pentru dedicație și pentru îmbrățișare. întorc îmbrățișarea cu drag și dăruiesc la rândul meu un cântec.

 5. gina, chiar sunt ființe speciale pisicile. happy cel puțin eu așa le văd. iar laica… a fost plimbată, nu cred că a cerut ea.

 6. nu, tibi, nu ți se pare. pisica, de-a lungul istoriei a fost asociată, sunt sigură că știi, cu vrăjitoria și cu luna.

 7. nu este o pisicuță abstractă, diana. în aceste puține cuvinte vorbesc de fapt despre… mine. va fi și despre maya… cândva.

 8. psi,

  e atat de frumos momentul prezent in care, astăzi doar eu îmi amintesc cum râdeau stelele deodată cu tine. eu cred ca n-ar trebui sa doara asta . eu cred ca ar fi trista sa nu fi avut aceasta amintire,dar poate eu gresesc .
  Noapte buna pisica.(de luna)

 9. anca, atunci când celălalt nu mai există, orice amintire devine tristă şi doare. până când însăşi durerea se estompează. dar iniţial, doare totul… noapte bună şi ţie. happy

 10. …sau,cand celalalt nu mai exista doar amintirea e cea care poate sa-l faca prezent…si atunci nu mai e trist,e doar o amintire,o traire.Depinde de tine ce culoare ii dai.
  MUltumesc happy

Comments are closed.

error: Content is protected !!