nomasvello: pasul trei al poveștii-rejuvenare (c)

nomasvello, proskin

începem a doua lună a toamnei cu povești din ciclul nomasvello, de data aceasta despre una dintre procedurile lor pe care așteptam de multă vreme să o testez: rejuvenarea facială, un alt accesoriu din ciclul ”frumusețea se îngrijește” alături de proskin, procedura de curățare a feței în profunzime de impurități, celule moarte și puncte negre cu ajutorul ultrasunetelor și a energiei galvanice, pe care o cunosc deja de un an de zile și care se însoțește cu succes cu  rejuvenarea.

recunosc faptul că atunci când am intrat întâia oară în salonul nomasvello brașov citisem foarte multe articole despre procedurile de epilare cu lumină intens pulsată, citisem despre rezultatele avute de alte persoane și, am înțeles de ce pe fototipul meu de piele este mai indicată epilarea ipl, iar cea cu laser fusese lipsită de rezultate. în primul rând pentru că acel mult lăudat alexandrit, despre care unii spun că este cel mai eficient și rapid, are efecte zero pe tipul meu de piele, iar în al doilea rând pentru că făcusem cea mai banală greșeală posibilă apelând la o clinică să-i zicem de cartier. știu, prin comparație, am putea spune că aproape orice femeie știe să croiască o rochie după un tipar, însă numai unele știu să facă din acel material tăiat o rochie superbă. cam un astfel de sfat am primit eu mai demult, de la un bărbat, la capătul unui articol în care se vorbea despre epilare, anume că noile metode pe bază de ipl sau laser sunt eficiente în măsura în care aparatura folosită este una de nouă generație, personalul este specializat iar numele unul cunoscut. dacă ați uitat, vă spun că prețurile unice de la nomasvello se mai îmbină și cu promoțiile lor lunare de care poți profita, ca și de cardurile de fidelitate.

revenim la nomasvello despre care vă spun de atâta vreme că au proceduri de epilare și de curățare a tenului cu durere zero și vorbim astăzi despre cum a decurs prima ședință de rejuvenare. în primul rând, trebuie să amintesc că rejuvenarea este un procedeu care folosește lumina intens pulsată pentru a crea noi fibre de colagen și elastină, reconstruind astfel dermul și epidermul. ca și proskin este o tehnică noninvazivă, lipsită complet de durere, indicată în cazurile de acnee, lentigo, pete, riduri- de expresie și/sau profunde- pierderi de elasticitate, hiperpigmentări, semne de oboseală, iar un tratament complet presupune un set de 8-12 ședințe consecutive, cu interval de 21 de zile între fiecare ședință. ca de obicei (și asta mi-a plăcut mereu la site-urile nomasvello) există și contraindicații cum sunt sarcina și alăptarea, cancerul de piele și bolile de piele, tatuajele și utilizarea de medicamente fotosensibile.

primul pas în tratamentul de rejuvenare (care se poate face și la mâini, de exemplu) este completarea celebrului chestionar din care să reiasă faptul că nu ai suferit recent intervenții chirurgicale, că nu iei medicamente fotosensibile și că în general ești apt pentru ceea ce urmează. și urmează… un zâmbet larg primit de la sorina căreia chiar îi place ceea ce face și se vede. așa că am trecut amândouă în încăperea unde se desfășoară tratamentele și în vreme ce tenul meu se bucura de demachiere, am tras cu ochiul la noile produse cosmetice despre care am vorbit pe tot parcursul ședinței de rejuvenare ipl nomasvello (și despre care am să vă povestesc mai pe larg la sfârșitul lunii, la a doua ședință de rejuvenare, căci am de gând să-mi cumpăr ceva nou, mai cu seamă că fluidul facial revitalizant cu vitamina c pe care îl folosesc deja de ceva vreme și care este cel mai bun ser hidratant încercat de mine vreodată, este pe terminate).

în primul rând trebuie să vă mai spun că rejuvenarea cu ipl se efectuează numai pe piele albă, curată, de pe care a dispărut orice urmă de soare și de mare, spre deosebire de epilarea ipl care se poate face și în timpul verii. așa încât odată instalată toamna, este chiar potrivit ca din trei în trei săptămâni să ne vedem puțin de chipul peste care soarele a mai pus o pată, ori timpul a mai lăsat un rid, ceea ce și am de gând să fac și să vă povestesc, cu aceeași speranță că vă va fi de folos cândva.

cum spuneam așadar, după demachiere, pentru a feri ochii de lumina intens pulsată se aplică pe ei două dischete cosmetice și se pun acei ochelarii negri, ca de înotător. va trebui să mă credeți pe cuvânt, senzația este una de beznă totală, asta până când se aplică primul strat de gel și începe să te ia cu frig. un frig cu care nu apuci să te obișnuiești deoarece aparatul, mânuit de sorina (v-am zis că e drăguță? v-am zis!) începe să-ți lumineze creierii (ca s-o citez pe andreea). evident senzația este una neobișnuită, ai impresia că nu ții ochii suficient de bine închiși, mai cu seamă când se lucrează pe zona frunții. procedura se repetă de două ori (deci mi-am luminat și mințile astăzi), apoi se poate aplica o mască ori o cremă hidratantă și se face un masaj. la ședința a doua vom folosi un aparat care ajută în diagnosticarea problemelor pielii, a tipului acesteia, ajutând astfel la alegerea tratamentului adecvat. (și de el sunt curioasă tare).

ca la toate procedurile nomasvello, poți pleca liniștită de la salon pe stradă, fără teama că arăți ca un clovn jupuit, în realitate se simte o oarecare moliciune pe chip și o senzație de bine. și, ca și la epilarea ipl, cum spuneam mai sus, este nevoie pentru rezultate bune de ceva timp, unul pe care fiecare dintre noi îl merităm de fapt. pentru că frumusețea se îngrijește.

iar ca să te tentez și mai mult, iată oferta lunii octombrie de la nomasvello:

oferta nomasvello- octombrie

în luna octombrie îți oferim cadou un tratament de curațare facială proskin la 3 ședințe de ipl achiziționate!
oferta include 3 ședințe ipl, la alegere între epilare definitivă și rejuvenare facială.
oferta se poate achiziționa în avans și o găsești pe pagina de facebook nomasvello brașov

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

8 thoughts on “nomasvello: pasul trei al poveștii-rejuvenare (c)”

  1. Se vede, se vede!!!

    Bafta cu procedurile de la Nomasvello, se pare ca vine tare si cucereste provincia!

  2. în brașov sunt de un an jumătate și eu le sunt clientă de la început. și am promis că voi scrie despre ei mereu, poate va folosi și altcuiva, cândva, nadia. happy

  3. preturile sunt imbatabile la epilare IPL comparativ cu laser Alexandrite; desi in general nu sunt adepta zicalei mai scump, mai bun, eram convinsa ca isi merita pretul, poate si datorita faptului ca necesita mai putine sedinte;

    oricum NOMASVELLO e un concept foarte placut cu oferte variate ,accesibile unui public mai larg; ma intereseaza epilarea, deocamdata nu m-am hotarat unde, mai strang pareri ;

  4. alexandritul, anca, acel mult lăudat alexandrit are din păcate o gamă mai mică de eficiență. pe firul de păr închis la culoare și mai gros, eficiența lui este un mare zero. știu, pentru că am încercat vreo doi ani și metoda asta, apoi am citit mai temeinic și am aflat de ce. și, având în vedere propria mea experiență cu nomasvello (mereu citesc tabloul cu fototipurile de păr din salon- care lispea cu desăvârșire din cabinetul doamnei dermatolog- și mă distrez întrebând de ce la persoanele din rasa neagră este contraindicat) o să recomand întotdeauna ceea ce știu că la mine a funcționat, indiferent de costuri.

Comments are closed.

error: Content is protected !!