nomasvello girl (c)

frumusețea se îngrijește. happy știu că știți, dar acesta era mesajul cu care am început ziua aceasta în care (după ce v-am răsfățat vineri cu povestea noului meu parfum), voiam să vă mai povestesc cum decurg tratamentele mele la nomasvello brașov. și chiar mi-a făcut plăcere să urmăresc acest montaj, să recunosc chipurile mereu zâmbitoare ale fetelor de acolo și să-mi verific programarea, chiar dacă știu că următoarea ședință de fotoepilare, a șasea, va avea loc luna viitoare, iar fetele au grijă să îmi reamintească. de fiecare dată.

frumusețea se îngrijește- spun fetele de la nomasvello brașov, iar eu aș adăuga faptul că dincolo de toate, este important să ai grijă (și) la cine apelezi pentru ea.  iar eu spun, după atâtea luni de când am intrat prima oară în salonul deschis (în sfârșit!) la brașov, că sunt pe mâini bine, dovadă și faptul că, la recentul eveniment la care am participat- botezul celei mai mici membre a familiei noastre- am fost întrebată ce am schimbat la mine. și-am răspuns zâmbind: sunt o nomasvello girl.

frumusețea se îngrijește. orice femeie, la orice vârstă, ba chiar din fragedă pruncie aude cuvintele acestea și oglinda, care numai în povești este un aliat, devine un soi de sabie a lui damocles. (să vă mai spun că s-a inventat oglinda cu lupă între timp? devil ) din sute de motive ne înhămăm la o luptă inegală cu canoanele frumuseții și ne dorim tot ceea ce sutele de reclame din jur ne arată: tenuri catifelate, piei mătăsoase pe care pilozitatea lipsește cu desăvârșire, chipuri lipsite de riduri. despre corecțiile care le poate aduce chirurgia estetică mă abțin să vorbesc câtă vreme cred în alcătuirea mea imperfectă.

frumusețea se îngrijește. și poate părea curios pentru unii, eu m-am considerat mai degrabă o rățușcă, decât o lebădă (astăzi sunt o pisică pervazieră, știm, da?). ideile mele de frumusețe feminină erau departe de ceea ce văd în oglindă, dar am învățat să recunosc nevoile mele și să ofer chipului ceea ce are nevoie. am bântuit saloanele în căutarea chipului veșnic neted și mătăsos, cu porii închiși, am visat la ziua în care părul de prisos să fie o amintire și am încercat o grămadă de soluții, unele chiar nefericite.

din luna mai, de când am pășit pentru prima oară la salonul nomasvello, recent deschis în brașov, am știut cu certitudine două lucruri: că fotoepilarea este un proces de durată și că va trebui să am răbdare. și mai știam că brandul nomasvello este unul de încredere. citisem mult despre ei, îmi dorisem un salon în orașul nostru, așa că eliminasem din start orice alt nume de salon care promitea… orice. cum am mai spus, încercasem epilarea cu laser la un cabinet dermatologic, mersesem acolo un an de zile și dacă ar fi avut rezultate, toate aceste arcticole pe care le scriu despre nomasvello ar fi lipsit.

prima procedură testată de mine la nomasvello a fost, este încă, epilarea ipl pe zona feței. subiect tabu și dureros pentru multe dintre noi, epilarea facială este un soi de puntea suspinelor. oricât de mare grijă ai avea de fața ta, oricât de curat este tenul și oricât fond de ten ai pune pe tine, părul nedorit pe față este tot ceea ce vezi atunci când te privești în oglindă. pariu că îl văd și alții? după numai cinci ședințe și trecerea pragului psihologic aferent (la un moment dat s-ar putea să descoperi că ai cam multe fire de păr, ceea ce este perfect adevărat, ori că acestea se întăresc și ai da orice să le smulgi de-acolo, dar ai promis exact invers) eu am spus wow. așa cum spusesem și prima dată când am testat curățarea facială proskin de care sunt, evident, dependentă, ca și de fluidul facial revitalizant cu vitamina c, care a devenit parte din ritualul meu zilnic de îngrijire.

am devenit-și mă bucur- o nomasvello girl. acesta  este și motivul pentru care- cum spusesem de la bun început- vreau să las aici povestea mea: poate va fi cuiva de folos. frumusețea se îngrijește, dar ca să ai rezultate bune, apelează la un nume bun. iar ca să rezumăm puțin, o să spun cam așa:

  • după cea de-a patra ședință de epilare ipl s-au văzut rezultate ceva mai mari, dar la cea de-a cincea ședință intensitatea ipl a fost ridicată puțin și este pentru prima dată când am renunțat să folosesc trimmerul, iar oglinda cu lupă îmi pare atât de prietenoasă. recunosc: targetul meu era ședința a opta.
  • de când am apelat la procedura lunară de curățare a tenului, proskin, cu excepția curățări zilnice a tenului și hidratarea cu fluidul facial revitalizant de care vă spuneam, am renunțat la orice alte metode de curățare și/sau hrănire a feței.
  • ce urmează? o nouă ședință de epilare, evident. poate și un tratament de rejuvenare facială, o altă zonă de luat la ”rost”. pentru că nomasvello este un loc în care îți dorești să revii știind că frumusețea ta este pe mâini bune.
  • mulțumesc andreea și diana. happy

desigur că poți alege alte metode cu care să-ți îngrijești frumusețea. da, chiar cea pe care o ai, pentru că fiecare dintre noi avem ceva frumos. crede-mă că eu am încercat destule metode, așa că pot spune: epilarea ipl nomasvello funcționează. încearcă și vei deveni și tu o nomasvello girl, vei reveni și tu la salon cu aceeași plăcere și bucurie. alege un brand cu nume bun pentru asta și alege să ai răbdare. pentru că…

… frumusețea ta se îngrijește. winking

promoția lunii noiembrie:

‪#‎NomasvelloBrasov‬ te trimite la film!
Programeaza-te pentru o Testare Gratuita in luna Noiembrie si poti castiga saptamanal o Invitatie Dubla la Cityplex Brasov!

0744.582.028 / 0368.801.675
brasov@nomasvello.ro
www.nomasvello-brasov.ro

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
error: Content is protected !!