nomasvello brașov step 2

vă spuneam în luna mai, atunci când am lansat concursul nomasvello brașov, că o să vă țin la curent cu evoluția procedurii de epilare ipl, numai că în graba plecării în vacanță blogul a fost lăsat cu praf de liniște pe el. vă povestesc așadar acum… înainte să mă reîntâlnesc cu fetele pentru o ședință de… curățare facială. mâine. happy

sunt semnele verii pe piele, pe gânduri și pe dorul de ducă ce ne bântuie de o vreme. într-o alternanță de ploaie și de soare, de gânduri răvășite despre referendumuri și crize financiare, datorii externe și coduri fiscale, undeva în suflet dorul de vacanța cea mare se ridică tot mai puternic. și ne îngăduim o clipă de visare, de respiro, de ieșire din rutină, în funcție de portofel și de job. vacanța cea mare are conturul unei săptămâni, ca o prăjitură al cărei gust se topește prea repede în amintire.eu v-o doresc lipsită de grija epilării.

despre procedura de epilare definitivă cu lumină intens pulsată eu auzisem de multă vreme. nedureroasă, eficientă, cu efect îndelungat, ba chiar și aplicabilă pe tenul bronzat? da, este posibil. și cred cu tărie, așa cum spuneam și atunci când am fost la cea de-a doua ședință (cu câteva zile înainte de vacanță) că orice aparat ar fi lansat pe piață la momentul actual, nu va avea eficiența acelora din saloanele cunoscute și consacrate, cu reputație bună. (vă spusesem și data trecută că am încercat epilarea cu laser la un cabinet dermato la care am certitudinea că aparatura era veche și deloc potrivită).

așa cum puteți citi și pe site-ul lor, procedura de epilare ipl presupune parcurgerea unor pași importanți: renunțarea la orice alternativă de epilare care afectează rădăcina părului, menținerea intervalelor de timp recomandate și a tuturor indicațiilor pe care personalul le oferă de fiecare dată cu zâmbetul pe buze. și presupune răbdare. greu? destul de greu aș spune chiar eu, care sunt la polul opus al răbdării. happy

am revenit așadar la salon cu mirare: chiar după o singură ședință se vedea deja efectul fotoepilării pentru că firul de păr îți pierduse din consistență și da, exstau zone în care dispăruse. știam deja procedura și ce trebuia să fac: fără medicamente în ziua respectivă, fără cosmetice și expunere la soare abia după câteva zile de la tratament.  și pentru că nomasvello brașov dorește să aibă clienți mulțumiți, de parcă tocmai ar fi știut că mă preocupă faptul că la întoarcerea de la mare voi avea nu doar un ten bronzat ci și încărcat, tocmai se derula o ofertă de curățare facială, procedură de care voi beneficia mâine dimineață. (cum mă așteptam, am primit deja sms-ul de reamintire).

despre procedura de curățare facială o să vă povestesc mai în detaliu după ziua de mâine, astăzi vreau doar să vă spun în fiecare lună nomasvello vine cu oferte. și dacă în iunie a fost discountul la curățarea facială, acum oferta este legată de produsele no+vello cu care ar trebui să ne protejăm vacanța, zâmbetul.

între timp recunosc că am reușit să uit penseta, epilatorul, ceara și orice alte unelte pe undeva și răbdarea mea a mai crescut. sunt acum, după doar două ședințe, extrem de convinsă că epilarea ipl într-un mediu profesional ca cel de la nomasvello brașov funcționează și este de durată.

și repet, e o plăcere să stai de vorbă cu fetele de acolo. diana, andreea, ne vedem mâine și abia aștept!

argument?

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

15 thoughts on “nomasvello brașov step 2”

 1. Bini că ti-ai înturnat tiafârî șî mulțamită.
  Scoati digrab ibricu ce-ai dosit subt blanî să facim cafia cu aromî turcalisâtî. Ș-apăi va mere istorisîrea ca unsî, c-apăi liana mia nu sî dă pi feisbuc, c-aista îi doar pintru cucoane pricopsâti, bre.

 2. știu, știu! apoi nici io n-am pus tăte poznele cu mine pe-acolo, numa vreo doo, den depărtarea lui pamukkale, albe precum spuma laptelui din castronul lăsat de izbeliște acasă. nu iau în sărios comunicarea ceia și mă amuz copios dar ne e de musai la promovarea alergării leului păntru spital. acum mai cu samă!
  făcut cafia, poftim dulceț, loukoum și niște cataif de rezistă glicemia! big grin că tare mă bucur de oaspete blănos!

 3. Tii, ce de bunătăți pe pervazul blănoșimii tale ultraospitaliere! Numa’ să nu fi pus la cataif laptele ce-ai uitat în castron, răvășită de entuziasmul plecării. laughing

 4. alea turcești și cele arăbești în genere au zăhar și mirodenii, dară nu laptele sfintei văcuțe milka! laughing

 5. nau! la ei e cu mirodenii și trandafuhrer, că așa o zâs prohietu! să fie pre pohta lui! și cu kedi (pisici) carele smirnă șed de-atâta răsfăț și huzur. grea viață de mâț p-acolo. grea! miau căzut fălcile de invidie!

 6. Cred că ți-ai tras turban de te-au lăsat să huzurești. laughing
  Dear, nu mă mai duce cu vorba, zi-mi ce frumuseți ai adulmecat pe subt musteți? laughing Pe unde s-a umblat?

 7. păăăi, traseul rumânesc obicinuit: tuleo pe podul pretiniei și al nervilor cauzați de români și bulgari, fuga-fuguța prin bulgaria (singurul lucru frumos văzut pe când căutam și noi o toaletă și o cale de a feri gropile din belșug a fost un câmp de lavandă) ș-apoi turkiye și turkiye! popas de o zi și o noapte la canakkale și gallipoli și la dusă și la-ntoarsă (plimbare cu feriboata, că pe calu troian îl priponiseră), izmir (mereu mă mir cât de ușor se circulă în orașul ăsta cu 3 milioane de suflete) și ne-am proponit căruța în parcare la otel. între două bălăceli și tot pe-atîtea coctailuri am tras o fugă la pamukkale unde ne-a prins furtuna de musteți (da io am fo mai ageră) și o cocoțare pe muntele privighetorii la meryemana evi. amu, că am făcut dosite valizele, pregătesc un stambul micuț, că mi-i un dooor! big grin

 8. O vacanță de vis care-i musai a fi continuată la Stambul. Că doară meriți.
  Răsfăț maxim mâine, blănoșime, dar ai grijă să-ți curețe doar fața, nu și mustețile!

 9. numai fățăul de mâț, fii sigură că numai iel! big grin acu mă bag la scris… că mi-ii doooor! tongue
  tu când te preumbli cu liana hai-hui mă rog? și pe unde?
  io știu că merit, da stambulul mă merită pă minee? rolling on the floor

Comments are closed.

error: Content is protected !!