marţi în trei culori

mă tot sâcâie muzica celor de la scorpions de o vreme,  aşa că o să vă sâcâi şi eu cu ea. big grin

pentru cei care cred asta, se spune că marţi are trei ceasuri rele. dar eu nu, nu cred aşa ceva pentru că ştiu, cu certitudine ştiu, marţi este ziua aceea din săptămână în care, orice culoare ar avea hainele tale, ea capătă trei nuanţe diferite. nu mă crezi?

uite, de pildă, să luăm acest pulovăr negru al tău, cel pe care îl tot pândesc cu gândul că l-aş putea asorta cu o cingătoare roşie.  dimineaţa, pe când eşti abia trezit şi sorbi din cafea, gata de plecare, el are reflexe de abanos. se întâmplă apoi peste zi, cam la ora amiezii, am observat asta mai ales când râzi, că miroase a gri în jurul tău, un gri ca de praf ridicat de vânt, ca şi cum vântul ar râde cu tine, iar pe seară, atunci când somnoroasă îţi clipesc în braţe, el luceşte alb ca o chemare caldă căreia eu nu-i pot rezista. de aceea tot împletesc pe întuneric un nou pulovăr pentru tine.

încă nu ştiu nici ce formă şi nici ce culoare va avea.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

23 thoughts on “marţi în trei culori”

 1. Of Psi…stii, mi-am dorit o data sa stiu a impleti. Vroiam sa impletesc din dragoste un pulovar pentru cel iubit. Cum nu stiam, am impletit cuvinte si i le-am lasat, in mailuri ori pe biletele. Imi zic ca nu-i timpul pierdut, ca poate o sa invat si eu sa impletesc un pulovar, o iubire… happy

 2. da, da! eu folosesc Vanish! știi ce bine păstreză culorile? Pentru alea negre în mod special a apărut și un balsam bun, de la Lenor big grin

 3. mulţumesc, redsky! bucata asta a fost scrisă la foc automat, eram aşteptată să ieşim pe uşă, sar să nu mă spui, te rog. happy

 4. gânguritu, aceea nu e poşetă, este paporniţă. în ea se ascunde şi lenoru şi ace-le de la mătuşa din italia şi mulţi alţi detergenţi fără de care o duamnă nu poate ieşi pe stradă! big grin

 5. esorin, nu ştiu dacă videoclipul este acesta, dar melodia este într-adevăr fumoasă şi se potriveşte bine cu un text care va urma pe blog. mulţumesc frumos de vizită şi de recomandare (la suflet mi-a mers). oricând mai ai muzici bune, dă-i şi lui psi. şi… bun venit pe la mine, cred că eşti prima oară aici. te mai aştept.
  http://www.youtube.com/watch?v=smiFk6KHr_8&feature=related
  sau:

 6. nu e doar că mi-a plăcut, esorin. pur şi simplu e pe repeat de ceva vreme. cumva a venit când trebuia. acum îl desfac bucăţele mici… apoi o să ascult şi uragane.

 7. M-ai dat gata cu melodia celor de la Scorpions! Era tot ce îmi doream la ora asta, căci îmi merge la suflet muzica lor, de câte ori am prilejul să o ascult.
  Mă voi gândi mai bine la ideea de “marţi în trei culori”! E mult mai faină decât “tradiţionala” cu trei ceasuri rele.
  O zi frumoasă, dragă Psi! happy

 8. sorin, este de pe acelaşi album! happy albumul întreg este minunat. mulţumesc mult. îţi datorez cumva postul meu de luni, pentru că nightwish îl completează aproape perfect.

Comments are closed.

error: Content is protected !!