contact

 

psi wordscum mă găseşti în offline:
telefon: sun eu, din când în când. big grin
mail:….

de fapt, dacă eşti printre prieteni ştii deja cum să mă găseşti.

dacă vrei să devenim prieteni, renunţă… s-a închis sacu’

23 thoughts on “contact

 1. Hi! Hop și eu la tema de joacă! Și deja vin cu prima reclamație! Diacritice, te rog! Teapă sau țeapă? Desert sau deșert? Tanc sau țânc? Cant sau cânt? Șui sau a sui? … Pace tot anul!

 2. he, he… tocmai că reclamaţia nu se susţine. cuvintele au fost dinadins puse fără diacritice: gaşcă sau gâscă? tu alegi. winking
  bun venit!

 3. Revin. Mai erau două cuvinte ”litigioase”: gașcă sau gâscă? tipă sau a țipa? … Sunt (dia)critic rău de tot…

 4. Referitor la widget, în afara de bannerul cu clubul psi, nu văd nimic. Am dat click pe el și nu se întâmplă mare lucru. Nu îmi dau seama ce trebuie făcut, deși cred că am scormonit tot blogul.

 5. când dai click pe el (banner) se deschide o postare în care este povestea jocurilor noastre şi a regulilor lui. ce altceva ai vrea să se întâmple? happy

 6. Credeam că trebuie să îl instalez pe blogul meu. Asta e procedura în cazul altor bloguri. M-am dumirit pe deplin. Thanks.

 7. Oficial. Publicat prima duzină de cuvinte pe blogul personal. M-am culcat la 2.15 azi-noapte-dimineață…
  Provocator și epuizant, parol, mi-a fost cam greu să compatibilizez cuvântul ”calin” cu celelalte. Parcă e din altă poveste. (Zic asta de parcă restul or fi fost floare la ureche!….). Doar să spui ce parteneri trebuie să adaug cu link în cadrul articolului, please, știu că așa e regula. Merci.

 8. nu trebuia să-l scoţi… doar că nu te citesc până deseară, ca să nu stric surpriza. happy
  linkurile către ceilalţi nu sunt obligatorii, doar înscrierea în tabelul care apare la ora 22… dacă nu te poţi înscrie pe motiv de lipsă de net, dă un strigăt şi te adaug eu tura asta.
  şi aş prefera să nu umplem pagina asta de comentarii fără legătură cu ea, te rog. click pe banner duce la reguli club

 9. 1. Mulțam fain de răbdare! OK, public aici ultimul comment pe această temă. Doar că, la rubrica Duzinei de cuvinte, scrie ”comments are disabled”. Am căutat și cred că am găsit agora potrivită pentru asemenea postări: http://www.psi-words.com/2012/04/01/clubul-psi-2/ (sau nu…?)
  Republic articolul pe blog, din motiv de plecare din localitate în câteva zeci de minute. Nu știu dacă voi fi în fața laptopului între vineri 22.00 – sâmbătă 22.00. Dacă nu mă vezi în tabel până mâine dimineață, ți-aș rămâne îndatorat dacă ai face acest gest pentru mine, de această dată. Concordie!
  (sugestie: poți șterge commenturile mele de aici, nu mă bântuie niciun orgoliu, ”nu mă vestește nicio aură”, vorba lui Nichita / rules are rules și toți trebuie să le respectăm)

 10. da, ai dreptate: întrucât nu prea se comenta la temele care apar marţea, de o vreme am închis comentariile la ele. mea culpa. de marţi le redeschid… winking
  fiindu-ne înţeleşi, dacă mâine nu eşti în tabel, te voi adăuga eu. drum bun, oriunde mergi şi zile faine! să ne citim cu bine cc-ule. happy

 11. Multumesc pentru ca m-ai citit. Doamna Kiki Dimoula este, intr-adevar, exceptionala. I se mai spune…noua Sapho. Am in lucru o carte cu poeziile ei, curand apar in Elpis, revista UER, cateva poezii. Aceasta, este aici in varianta initiala … Inca o data, multumesc

 12. ?!?!?!? de fapt eu am citit-o pe kiki dimoula la prietena mea…. dar mă bucur să aud că va apărea în limba română.

 13. Pisicuță Pis, Pis, Psi
  o să râzi de mine, dar vreau să îți dau follow-up și lăbuța mea nu găsește butonul.
  unde l-ai ascuns?
  Să ai o săptămână minunată!
  Sava

 14. bun venit, sava. butonul este în josul căsuţei de comentarii. happy fiind însă un blog literar, e mai puţin important, zic eu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *