nomasvello: rejuvenarea facială (step 2)

lampa woodla trei săptămâni de la prima ședință de rejuvenare facială cu lumină intens pulsată despre care vă povestisem luna trecută, am pășit din nou în salonul nomasvello, de data aceasta pentru o ședință completă, incluzând și curățarea proskin, pentru prima dată combinate, în ceea ce mă privește.

și cum deja știu care sunt etapele prin care treci la o astfel de ședință (curățare profundă cu ajutorul aparatului proskin și rejuvenare cu lumină intens pulsată plus masaj facial) de data aceasta am pus o grămadă de întrebări suplimentare, în ideea că, poate, vă ajută și pe voi și am făcut cunoștință cu lampa wood, în esență un aparat de diagnoză care le ajută pe fetele de la nomasvello să identifice cu ușurință tipul de ten și problemele cu care se confruntă acesta.

diagnosticul cu lampa wood (pe care o puteți vedea în imaginea alăturată) se efectuează pe întuneric și practic se trece cu el peste față, moment în care pe micul ecran pot apărea puncte portocalii, care arată zonele de sebum specifice îndeosebi tenului gras, puncte albe care arată zona deshidratată a feței, pete rozalii care vorbesc despre tenul sensibil și petele maronii care indică un ten pigmentat. lampa wood ajută astfel la identificarea problemelor tenului, funcție de care se stabilește unul dintre cele cinci programe: program intensiv revitalizant, program intensiv pentru tenul gras, program intensiv lifting, program intensiv pentru piele lăsată, program intensiv piele sensibilă. toate aceste programe presupun atât tratamente complexe efectuate în salonul nomasvello, cât și aplicări de măști și fiole acasă ,fiecare având o durată de 21 de zile. pe lângă toate acestea, la nomasvello au apărut încă de luna trecută produse de îngrijire destinate fiecărui tip de ten, astfel încât specialiștii de la salon pot recomanda, pe lângă ședințele de rejuvenare facială și loțiuni, creme ori geluri de curățare. cei care mă citiți de mai multă vreme știți deja că folosesc de mai bine de un an și jumătate fluidul facial revitalizant cu vitamina c pe care îl consider mama hidratării (este pe bază de citrice fiind are și un miros minunat, dincolo de efectele sale) dar și crema cu factor de protecție primită în dar la începutul verii și care m-a ajutat să-mi păstrez chipul bronzat și cu (mai) puține pete.

în ceea ce mă privește, urmăresc prin rejuvenarea facială eliminarea petelor apărute în principal de la soare, o problemă pe care știam că o am oricât de mult mă îngrijesc și protejez. mă bronzez aproape din mers dar la fel de ușor mă pătez. cu toate acestea, lampa wood mi-a spus despre mine că am un ten sensibil, în ciuda faptului că eu aș fi crezut mereu că este mixt și că problemele de hidratare cu care mă luptasem s-au rezolvat între timp (și datorită fluidului facial revitalizant), dovadă și renunțarea aproape completă la amicul numit fond de ten.

nomasvello rejuvenare facialărejuvenarea facială este necesară și benefică pentru persoanele cu ten acneic, pentru tenul deshidratat ori lăsat, pentru petele apărute după vara fierbinte însă, așa cum am discutat la salon, rejuvenarea cu lumină intens pulsată poate fi aplicată cu succes pentru a reda aspectul mâinilor pe care anii se văd cel mai ușor. In general sunt necesare câteva ședințe de rejuvenare facială (datorită faptului că se lucrează cu lumină intens pulsată acestea au caracter sezonier, recpectiv toamnă-iarnă) și este necesar, ca la toate procedurile: răbdare și perseverență, la care se adaugă de data aceasta ceea ce numesc eu exercițiu. un exercițiu de demachiere corectă și de îngrijire specifică, cu produse care să se potrivească tipului nostru de ten.

după două ședințe de rejuvenare facială aș putea spune că primul efect ar fi acela că se încetinește considerabil apariția punctelor negre și a celor de grăsime, iar pata pe care o urmăresc eu s-a atenuat considerabil. totodată am remarcat că inerentele riduri de expresie (știu, mă strâmb mult) se netezesc și ele încet. și dacă tot am vorbit de rejuvenarea facială pe care v-o recomand cu aceeași căldură cu care am vorbit (și recomandat) epilarea ipl care la mine a funcționat mai mult decât ok, iată că și specialiștii nomasvello aduc în luna noiembrie o promoție fix pe acest segment: o ședință de curățare profundă proskin împreună cu o ședință de rejuvenare facială cu lumină intens pulsată, la un cost de 135 de lei. pentru că… frumusețea se îngrijește.

și pentru că sunt curioasă de felul meu v-aș întreba ce metode de îngrijire a tenului folosiți, ce produse și terapii vă ajută să renunțați la machiaj, cum vă îngrijiți frumusețea?

concursul fulger al zilei de astăzi pune la bătaie eșantionul de parfum les ors de versailles din prima mea cutie pick n dazzle, o ojă cu parfum de iris de la bottega verde (nuanța este mov- am să revin cu fotografia) și un fard de ochi de la yves rocher (albastru deschis). tot ce trebuie să faceți este să distribuiți această postare pe facebook în mod public și să răspundeți la întrebarea de mai sus (aici pe blog, ca de obicei).

câștigătorul va fi ales pur și simplu la întâmplare, după cuvintele lui. happy baftă!

și premiul: 1-premiu

concurs încheiat, câștigătoare fiind dana. happy

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

6 thoughts on “nomasvello: rejuvenarea facială (step 2)”

  1. Vreau şi euuuu, de rejuvenare era vorba. Nu ştiu dacă există produse sau terapii care să mă ajute să renunţ la machiaj, cel puţin eu nu le-am descoperit. Metodele ed îngrijire pentru ten sunt cele “tradiţionale” aş putea zice. Peste serul antirid, că acum am, o cremă cu factor de protecţie şi machiajul. Seara, când ajung acasă, că de acum tot seară va fi, mă demachiez, iar mai târziu aplic o cremă hidratantă de noapte, pe care o mai uit din când în când. big grin Cam o dată pe săptămână aplic o mască, după un gomaj în prealabil, apoi crema. Şi cam atât. Chiar vreau şi eu tratamente din acestea inovatoare, de ultimă generaţie, să mă simt răsfăţată şi, nu în ultimul rând, îngrijită. happy

  2. la bacău cred că e salon nomasvello. le întreb pe fete și-ți spun, dana. big grin ai putea profita de oferta lui noiembrie.

  3. Ce poftă mi-ai făcut să încerc. Nu știu dacă există și aici, dar tare mă tentează. Merg în Ro în iarnă, poate încerc măcar o ședință.

  4. vorba ursulețului, potecuță: not in sibiu. sad doar la brașov deocamdată. dar dacă se deschide cumva și la voi, te anunț, promit. din ce știu eu, s-au tot extins în ultima vreme.

  5. la cluj e sigur, sava. poate și în canada, că știi cum este, la noi au răsărit mult după ce dincolo au devenit ceva normal. dacă vrei întreb și-ți spun. happy

Comments are closed.

error: Content is protected !!