nomasvello step 7 (și promoțiile lunii ianuarie)

au trecut deja două săptămâni din acest an, ne-am intrat cu toții în ritmul obișnuit (da, facem deja planuri de paște și/sau vacanța de vară) și cred că este timpul să vă spun câte ceva despre nomavsello pentru că acuși-acuși vine vara și zic să ne găsească în bună regulă. desigur, povestea nomasvello, chiar dacă este departe de specificul blogului meu, este scrisă în primul rând pentru cei care se întreabă dacă procedurile chiar sunt eficiente, care vor o părere de la cineva care a parcurs aceși pași, iar răspunsul meu, după șapte ședințe este unul singur în ceea ce mă privește: DA! eu, una, sunt mai mult decât mulțumită.

nomasvello brasov, oferta lunii ianuarie

și ar mai fi de spus (mi se pare extrem de important) că de când am devenit o nomasvello girl- prin grija fetelor de la nomasvello brașov– că dincolo de profesionalism, seriozitate, eficiență, am găsit la salon, în fiecare lună, promoții și concursuri extrem de interesante. de pildă pentru ianuarie eu v-aș recomanda în timpul rămas să profitați de cele două oferte ale lunii ianuarie mai mult decât tentante:

  • 3 ședințe curățare faciala proskin + 3 ședințe rejuvenare + 3 aplicări colagen la doar 300 lei (reducere 71%)

  • 3 ședințe de epilare definitivă cu IPL – 300 lei (mai puțin zona brațe și picioare)

mai multe detalii despre cum decurge o ședință de curățare facială puteți găsi în scrierea mea de când m-am întâlnit cu procedura numită nomasvello proskin, întâlnire care a avut loc imediat după întoarcerea din vacanța de vară. și dacă atunci am fost super încântată de ceea ce vedeam în oglindă, procedură testată după expunerea la soare, apoi totul a devenit o obișnuință plăcută. practic procedura este una deloc invazivă, bazată pe ultrasunete și energie galvanică, durează cam 30 de minute și după ce ieși din salonul nomasvello te poți duce liniștită să îți vezi de ale tale fără să ai tenul traumatizat și înroșit, de parcă te-ai fi luptat cu furtunile ori te-ai deghizat într-un clovn bolnav de vărsat de vânt. folosită regulat, procedura proskin împreună cu fluidul facial revitalizant cu citrice pe care eu îl ador pur și simplu, te ajută să păstrezi un chip sănătos și luminos. și cunoscând deja toate acestea, mă gândesc să întreb la nomasvello brașov dacă și când trecem la o rejuvenare sau nițel colagen. pentru că … frumusețea se îngrijește, iar promoția lunii ianuarie este deloc de neglijat. sigur, avem în vedere și alimentația, stilul de viață, dar chiar și așa, curățarea tenului este necesară datorită factorilor poluanți și a machiajului (la care eu aproape că am renunțat). eu o consider parte din respectul pe care îl datorez propriului trup. și dacă evitarea prafului, a fumului, a soarelui și frigului sunt imposibile, le pot contracara apelând la specialiști.

nomasvello însă sunt ceva mai cunoscuți pentru epilarea cu lumină intens pulsată, aceasta pare să fie cea mai tentantă procedură din oferta lor. în cele câteva articole pe care le-am scris deja, de când am început tratamentul, mai exact în luna mai când a fost organizat aici și un concurs, am tot spus care au fost motivele pentru care am avut încredere în acest brand. procedura este eficientă, dacă respecți câteva condiții și renunți la vechile obiceiuri. este nevoie de multă răbdare dar s-ar putea să ai surprize, așa cum mi s-a întâmplat și mie prin octombrie când visul meu de a avea un chip lipsit de pilozitate a început să capete consistență. desigur, eram departe de conchita wurst când am intrat în salonul nomasvello din brașov pentru prima oară, însă atunci când renunți la vechile metode de epilare (ceară, pensetă, trimmer sau orice altceva) este dificil. pe zona facială știm deja că orice corecție estetică prin metodele clasice are ca efect îngroșarea firului de păr și mai mult decât atât, rădăcina se întărește și devine mult mai vizibilă astfel încât poți să pui și tone de machiaj pe tine, tot se vede. de aceea spun că este nevoie de răbdare: primele ședințe au loc la un interval de patru săptămâni, timp în care trebuie să dai răgaz tratamentului să producă efecte. în traducere liberă: să arunci penseta, epilatorul, ceara și dacă se poate și oglinda cu lupă.

numărul de ședințe necesar depinde de zona tratată (de pildă pe zona piciorului unde am efectuat testarea inițială firele de păr au dispărut pur și simplu) de culoarea părului și adâncimea rădăcinii, de vârstă și de sex (da, procedurile de epilare ipl nomasvelllo sunt folosite și de către domni). la început trăiești cu impresia că nu s-a schimbat mare lucru (lumina acționează asupra rădăcinii și abia după două săptămâni de la tratament încep să cadă firele de păr) apoi s-ar putea să descoperi că tot inventând metode inutile de epilare ai făcut mai mult rău decât bine.

personal am spus wow după șase ședințe, deși mă așteptam ca abia la a opta să văd rezultate consistente.  nu doar că devenise tot mai vizibil efectul, dar firele de păr își pierduseră și ele din consistență. și mi-am amintit cum ieșeam din salonul doamnei doctor dermatolog care îmi promisese o epilare cu laser super-eficientă: arătam ca opărită și chiar dacă trecuse deja un an de când tot mergeam, semnele întârziau să apară. cea de-a șaptea ședință nomasvello a mea a fost în decembrie, puțin înainte de sărbători. de atunci am renunțat definitiv la trimmer-ul folosit și el doar pentru situații de urgență în ultima vreme și aștept să treacă cele șase săptămâni până la următoarea vizită la salon.

de fapt greșesc. mă bate gândul să dăm la epilat picioarele în săptămâna ce vine, pentru că vara e imediat după colț și am făcut deja planurile de vacanță. și dacă tot mă gândesc să merg la nomasvello brașov săptămâna viitoare, mă întreb cine vine cu mine. ar fi păcat să ratați promoțiile despre care v-am spus mai sus și ar fi o ocazie să vedeți pe viu, la mine, că procedura funcționează. iar dacă cele scrise de mine v-au pus pe gânduri, vă aștept cu întrebări.

trust me, i’m a nomasvello girl! happy

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

2 thoughts on “nomasvello step 7 (și promoțiile lunii ianuarie)”

Comments are closed.

error: Content is protected !!