nomasvello (semn de primăvară)-c

nomasvellope repede înainte, am trecut prin luna februarie tot așteptând zăpezile care ne-au trădat. și dacă astăzi toată lumea vorbește despre mărțișor eu îmi continui povestea nomasvello, începută în luna mai a anului trecut, pe când mulți se mirau de entuziasmul meu. de fapt nomasvello venise în brașov în luna martie și pentru că știam despre ei (citisem mult și le invidiasem pe cele care beneficiaseră deja de tratamentul cu lumină intens pulsată) m-am bucurat atunci când am fost invitată să testez procedura de epilare.

de-atunci v-am povestit deja despre răbdare, despre întâlnirea mea cu nomasvello– proskin, despre perseverență și bucuria de a vedea prin ceilalți efectele tratamentelor. v-am vorbit despre promoțiile nomasvello, despre motivele care m-au făcut să aleg un brand serios și un preț corect pentru un chip curat, luminos și o piele pe care efectele epilării să fie invizibile.

în ceea ce privește promoțiile, începem luna lui mărțișor cu două oferte tentante:

– facepack: 2 tratamente faciale ( rejuvenare sau curățare faciala proskin) + mască pentru doar 250 ron, în loc de 335 ron, preț redus cu 26%
– bodypack: 1 ședință de epilare definitivă inghinal + perineu la 150 ron, în loc de 270 ron, preț redus cu 45%

profitând de absența zăpezii, în luna care abia s-a încheiat, am trecut pe la salonul nomasvello din brașov de trei ori: cea de-a opta ședință de epilare facială (și aici lucrurile sunt aproape de final), o curățare facială proskin și pregătirea pentru vară, mai exact epilarea pe zona ceva mai mare, cea a picioarelor. mai mult chiar, deja am programate pentru luna aceasta alte trei ședințe: o nouă curățare facială (profitând de promoția lunii trecute), etapa a doua din epilarea picioarelor și un nou pas pentru un chip mai frumos, lipsit de nedoritele și inesteticele fire de păr.

ca și rezultate, în ceea ce privește curățarea facială proskin, aș putea să mai adaug față de cele scrise despre cum decurge ea, că procedura însoțită de câțiva pași simpli (curățare zilnică și hidratare cu fluidul facial revitalizant cu vitamina c, achiziționat tot de la nomasvello) m-a făcut să renunț aproape complet la machiaj. epilarea facială, așa cum vă spuneam deja, este în faza în care penseta la care am renunțat acum multe luni este pierdută prin sertarul cu multe alte inutilități, iar oglinda mi-a devenit prietenă. știm cu toții că orice intervenție clasică  pe firul de păr întărește rădăcina și că dacă ai făcut, ca și mine, greșeala să încerci toate prostiile, ajungi să regreți. ei bine, suntem la faza de amintiri pe care aș vrea să le las uitării. a fost greu și mă bucur că am avut răbdare, perseverență și mai ales încredere în fetele de la salonul nomasvello brașov.  de fapt chiar ele mi-au spus că ar fi bine să începem de acum, din iarnă, epilarea picioarelor, ceea ce am și făcut. știam deja că zona aceasta reacționează mai repede, văzusem încă de la testarea de anul trecut aceasta, așa că am debutat cu un succes chiar impresionant aș spune, cu prima ședință: în zilele următoare am deja programată ședința a doua și sunt foarte curioasă  ce vor spune fetele de la salon văzând stadiul în care am să mă prezint la ele: foarte puține fire de păr au mai răsărit, e drept că pe zona aceasta am folosit mai totdeauna epilatorul și că am fost scutită de probleme de genul firelor de păr crescute sub piele. sunt deja convinsă că luna iunie, când am deja programată vacanța la mare mă va găsi și cu etapa aceasta bifată cu succes. de reținut că pe zonele mai mari ședința de epilare durează ceva mai mult de o oră, este bine să știți aceasta când vă grăbiți.

și pentru că suntem în luna martie iar nomasvello brașov va împlini curând un an, pentru că știu deja, multă lume a așteptat să vadă rezultate la mine înainte de a alege o programare sau măcar o testare (care este gratuită) la nomasvello, astăzi pot să le spun tuturor ceea ce eu știam deja: da, epilarea ipl funcționează dacă ai răbdare, dacă ești perseverent, dacă urmezi fiecare pas, așa cum ți se spune. sunt zone care reacționează mai greu, este adevărat, dar… frumusețea se îngrijește. și pentru ca ea să dea rezultate este bine să mergi la un salon care are un nume bun, despre care poți citi destul de mult și în care să ai încredere. știu că am mai spus și repet: epilarea cu lumină intens pulsată funcționează, dar pentru rezultate îndelungate este nevoie de aparatură performantă și de oameni în care să ai încredere. un salon în care după epilare se mai folosește penseta ori în care după șase ședințe lipsesc rezultatele vizibile este o alegere greșită.  cei care cred că o ședință rezolvă toate problemele să-și amintească faptul că epilarea, așa cum o vedem noi acum, este ceva împotriva naturii. iar dacă prețurile vi se par prea mari, gândiți-vă la câți bani dăm de fapt pentru alte metode cu efect de scurtă durată. și urmăriți îndeaproape ofertele lor, pentru că au mereu promoții. nomasvello este o alegere pe care eu am făcut-o de multă vreme. și poate că într-o zi o să-i folosească cuiva tot ce am scris despre ei.

puiului nomasvello brașov, care face luna aceasta un an, îi doresc să aibă mult succes, clienți mulțumiți, chiar mai mulțumiți decât mine și zâmbetele pe care fetele de acolo le dăruiesc să li se întoarcă înzecit. la mulți ani nomasvello brașov, îți mulțumesc andreea că ai venit în orașul nostru.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

2 thoughts on “nomasvello (semn de primăvară)-c”

  1. Si eu, superficiala, care credeam ca e doar salon pentru epilare definitiva de care nu as avea nevoi niciodata, caci mama natura mi-a daruit par bogat pe cap și lipsa in rest. Dar cercetez oferta de tratament pentru fata, am iesit sifonata din iarna.

    O primavara frumoasa tie, și gând bun catre cea care face afacerea nomasvello sa functioneze perfect, in asa fel sa pot citi asemenea recenzii faine la tine și la altii, sper.

Comments are closed.

error: Content is protected !!