nomasvello (rejuvenare sau răsfăț?)- c

Fotografia postată de Epilare Definitiva Nomasvello Brasov.nomasvello. unul dintre locurile în care oamenii zâmbesc, promit și își respectă promisiunile. nomasvello egal centru de înfrumusețare specializat în utilizarea luminii intens pulsate, care, pe lângă tratamentele de epilare de lungă durată, oferă tratamente cosmetice non invazive de curățare profundă a tenului (proskin) dar și de rejuvenare facială. nomasvello egal oameni care știu ce fac și o fac bine. trebuie doar să te înarmezi cu răbdare și apoi, după un timp, să te bucuri când prietenii cu care te revezi de sărbători, îți vor spune: tare aș vrea să știu ce machiaj folosești de ai tenul atât de luminos.  iar răspunsul să fie o cremă potrivită de față și respectarea pașilor care trebuiesc urmați, adică dincolo de curățarea și demachierea zilnică a feței, pe care se înțelege că le facem deja, ar mai fi respectarea tratamentului la interval de trei săptămâni, așa cum este recomandat.

ce este rejuvenarea facială? așa cum am mai spus deja, de când am început acest tratament, pentru mine tot ceea ce ține de îngrijirea tenului la nomasvello, a fost un fel de surpriza surprizelor și, așa cum îmi propusesem acum aproape doi ani, când nomasvello brașov a devenit un loc în care revin periodic, face parte din viața mea, continui și astăzi să vă povestesc despre ceea ce se întâmplă pe-acolo, conștientă că mulți dintre cei cărora le-am povestit mai întâi despre epilarea ipl și mai apoi despre proskin sau rejuvenare, au privit cu reticență, așteptând să vadă dacă ”funcționează”. iar în ceea ce mă privește, totul este cum nu se poate mai bine, căci rejuvenarea facială este încă o promisiune nomasvello împlinită, ba încă una la care rezultatele se văd chiar mai repede decât la epilarea cu lumină intens pulsată.

mai pe scurt, procedura de rejuvenare facială cu ipl, ale cărei efecte sunt mai bune dacă este însoțită de curățarea proskin, este în fond un tratament cosmetic bazat pe lumina intens pulsată, care, repetat la câte trei săptămâni și un număr de 8-12 ședințe, ajută la refacerea structurii tenului acneic, la diminuarea ridurilor și eliminarea petelor. în plus, este de un real folos tenului care suferă de deshidratare.

recunosc, recunosc, pe mine mă interesa de la rejuvenarea facială, să scap de pata pe care o aveam în bărbie și care mi se părea vizibilă din avion. gândul că ridurile de expresie pot fi diminuate până aproape de dispariție, fusese departe de mine, la cât mă strâmb eu toată ziua și mă zburlesc, părea ceva de la sine înțeles să am urme pe chip, însă astăzi, după câteva ședințe bune de tratament, m-am găsit și eu să mă uit în oglindă și să descopăr că am fruntea mai netedă decât o știam și pata… care pată? vi se pare că aș fi cumva dalmațian? rolling on the floor

ideea este însă alta: fără să fi fost vreodată genul fashion sau girlish, datorită tratametului de rejuvenare facială, am renunțat la fondul de ten și sunt chiar mulțumită de aspectul tenului meu: curat, lipsit de pete, hidratat și luminos. așa că eu mă pregătesc frumușel de ședința de la sfârșitul lunii și zic că ar fi frumos să profitați și voi de oferta lunii ianuarie, respectiv de reducerea de 20% la epilarea pe zone mici și medii și rejuvenarea facială.

pentru că…. frumusețea se îngrijește. winking iar promisiunile împlinite se povestesc. și încă ceva:nomasvello creează dependență, așa că mă bate gândul deja să pregătesc pentru vară și niște axile de invidiat, cât ruginește epilatorul în dulapul din baie.

rejuvenare sau răsfăț? eu zic: câte puțin din ambele, că e de bine.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

3 thoughts on “nomasvello (rejuvenare sau răsfăț?)- c”

  1. Iar vrei să-mi faci în ciudă?!? Mai bine nu citeam, dar e bine de ştiut şi despre reduceri şi despre efectele şedinţelor pe care le-ai făcut. Să-ţi fie de bine şi tot mai bine! laughing

  2. apoi, dana, despre reduceri am mai povestit eu: au în fiecare lună promoții, plus că fidelitatea se răsplătește. happy

Comments are closed.

error: Content is protected !!