nomasvello proskin

așa cum vă spusesem recent, una dintre primele mele vizite făcute la întoarcerea din vacanță a fost la nomasvello brașov, de data aceasta pentru ședința de curățare facială proskin, pe care o programasem încă de dinaintea plecării.

(în imaginea alăturată v-o prezint pe cea care se ocupă cu răsfățul meu, diana se numește, este o domnișoară extraordinară și drăguță și ne arată chiar echipamentul de curățare facială nomasvello proskin, imaginea fiind preluată de la o altă bloggeriță din brașov, raluca)

de ce este necesară o curățare a tenului mai ales după expunerea la soare și la apa sărată a mării cred că știm deja cu toții: oricât de mult ne dorim un ten bronzat și perfect și oricât de mult ne-am proteja (aici ar fi altele de discutat despre factori de protecție și produse profesionale) rezultatul, la orice întoarcere din vacanță este, fie că recunoaștem, fie că ignorăm, un ten bronzat, adesea uscat și chiar pătat (depinde și de protecția noastră) dar mai cu seamă încărcat. dincolo de factorii deja știuți care ne afectează tenul (alimentația, obiceiurile noastre, alcoolul sau tutunul), în vacanță avem parte de ceva mai mult soare, nisip, apă, vânt și aceasta se vede chiar și dincolo de bronz.

curățarea facială proskin, cu cele patru direcții ale sale principale: curățarea nutritivă, regenerantă, cea activ facială sau combinația curățare-rejuvenare (mai sunt și tratamentele de fotorejuvenare ipl și cele cu activ led) are la bază ultrasunetele și energia galvanică, fapt ce permite o curățare în profunzime și o îndepărtare a impurităților și a celulelor moarte fără a afecta țesutul.  și este lipsită de durere.  fiind o procedură deloc invazivă bronzul rămâne la locul lui, iar tu poți pleca liniștită pe stradă fără să arăți ca un clown chinuit.  mai mult chiar, nu se folosesc produse chimice, iar senzația de luminozitate și de hidratare pe care am simțit-o la finalul orei mele de răsfăț- și care se mai păstrează și astăzi pentru că mi-am achiziționat fluidul facial revitalizant cu vitamina c- este impresionantă.

pașii care se parcurg la o ședință nomasvello de curățare facială proskin sunt relativ simpli:

– întrucât se lucrează cu ultrasunete și cu energie galvanică, la început ești rugat frumos să renunți la podoabele metalice cu care ai venit,

– se procedează apoi – logic- la o demachiere a feței și la protecția cu  ajutorul brățării metalice care se pune pe mână pentru a putea face legătura dintre aparat și corp. mi s-a spus că voi simți cel mult mici pișcături sau înțepături însă acestea diferă de la persoană la persoană și la mine au fost… la nivel zero. big grin

– succesiunea tipurilor de energie folosită în curățarea facială proskin este exact cea despre care v-am spus: mai întâi se lucrează cu ultrasunetele care au rolul de a aduna impuritățile de pe față, lucru extrem de vizibil pe spatula cu care se lucrează, urmată apoi de energia galvanică, cea care are rol antiseptic, antibacterian, stimulează regenerarea celulară și producția de colagen.

– finalul procedurii de curățare facială este unul cu miros plăcut (cum știți că nasul meu este amușinător am simțit imediat fliudul revitalizant cu citrice care se lățea lenevos pe fața mea) și relaxant: un masaj facial care se face, așa cum spuneam, pe o piele deloc agresată și, la mine cel puțin, deloc înroșită. apoi ți se arată chipul în oglindă și tot ceea ce ai de spus este: wow.  și să te programezi pentru următoarea ședință. (va trebui să mă credeți pe cuvânt pentru că, știți deja, sunt cam încăpățânată când vine vorba de imaginea mea)

iar la finalul postării acesteia vă reamintesc că nomasvello brașov are, ca în fiecare lună, promoții și concursuri, până pe data de 13 iulie pun la bătaie două ședințe de epilare gratuită în valoare de 30 de euro fiecare. pentru mai multe detalii și înscriere aruncați un ochi aici, iar pentru promoția lunii (discount de 50% la tratament pentru un produs cumpărat) puteți obține oferta de pe pagina de FB nomasvello brașov.

 despre cum va decurge cea de-a treia ședință de epilare definitivă o să vorbim peste două săptămâni, de data aceasta vom testa tenologia sun&safe pentru că tocmai ce m-am colorat în ciocolatiu. altfel, vă doresc o vară cu soare, cu ten curat și hidratat, cu o piele răsfățată și… bronzată. fetele de la nomasvello brașov vă așteaptă pentru toate adjectivele mai puțin partea cu bronzul, de care se ocupă soarele.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

5 thoughts on “nomasvello proskin”

 1. mai ca mi vine sa dau o fuga pana la Brasov… e f. tentant ce ne zici aici, pisoi- rasfat in toata regula! si totul pare nou-nout, iar culoarea… inspirat aleasa.
  epilarea definitiva e chiar defintiva? imi zici luna viitoare. happy

 2. am mai zis, o zic și ei: este fotoepilare cu lumină intens pulsată. vorbim de ceva care intervine în ciclul natural, dacă este să ne gândim corect și care nu se realizează în timp scurt. sunt necesare între 6 și 12 ședințe (deși rezultatele se pot vedea de la primele ședințe) după care urmează un program de întreținere o dată pe an sau la 6 luni. cumva este o investiție care se amortizează în timp.
  și dacă despre epilare știam eu ceva că mai citisem (sunt saloane și pe la voi, sunt sigură) pe mine m-a impresionat mult de tot curățarea facială de ieri. așa ten luminos n-am avut niciodată după vacanța la mare. laughing și cu musteți mătăsoaaase!!!

 3. sa ti fie de bine, pisoi! si marea, si tratamentul. happy

  epilarea ma intereseaza. definitiva. poate si pt. ca tenul meu e luminos mereu laughing), matasos dar fara musteți happy glumesc, daca despre curatare faciala stiu pe propria piele, de aia definitiva am oarece ezitari.
  imi povestesti tu… happy

 4. sigur… happy deși se pliază mai greu povestea pe nișa blogului, am de gând s-o spun așa cum este ea.

Comments are closed.

error: Content is protected !!